Arkadaşım sen Türk Dil Anlatımı dersini biraz daha çalış ve okuduğunu anlamaya başla.Droplar söylenmez.
Deneyim yapıldı sorun deneyim değil oyunun 10 gününden sonra gelen değişim. Oyunda değişen şeyler nasıl yama bilgilendirmesi ile herkese söyleniyorsa bu gelen oyun içi değişimlerde bilgilendirilmesi gerekir ama böyle bir bilgi yok.Merhaba,
Drop ve EXP durumlarını kendi oyun tecrübeniz ile deneyimlemeniz gerekiyor.
Oyun içerisindeki düşen eşyalar ve konumları tamamen tecrübeye dayalıdır. Resmi bir şekilde açıklanma ihtimali şu an için yok.Deneyim yapıldı sorun deneyim değil oyunun 10 gününden sonra gelen değişim. Oyunda değişen şeyler nasıl yama bilgilendirmesi ile herkese söyleniyorsa bu gelen oyun içi değişimlerde bilgilendirilmesi gerekir ama böyle bir bilgi yok.
Konumu Cyclops düşen item Hand Axe Of Minatour düşme oranı %1 filandı büyük ihtimalle saatte 1 tane atıyordu şuanda 6 saatte sıfır drop ya kapandı yada %0.10'a çekildi drobu bu değişiklikler hakkında bilgilendirme istiyoruz.Oyun içerisindeki düşen eşyalar ve konumları tamamen tecrübeye dayalıdır. Resmi bir şekilde açıklanma ihtimali şu an için yok.
drop oranı dıye bir deneyim yok 7 saat dread cyclops dondum 1 tane drop atmadı sadece epik scroll attı sana birşey soylenıyor herkes bısıler soyluyor dıkkate alın yayında farm yapıyoruz 7 saatte 1 tane epik item atmayan slot mu olur pre pot 10 tl takımı 20 tl ne için cekıyoruz farm yapmak ıcın cıkan ne 0Merhaba,
drop oranı dıye bir deneyim yok 7 saat dread cyclops dondum 1 tane drop atmadı sadece epik scroll attı sana birşey soylenıyor herkes bısıler soyluyor dıkkate alın yayında farm yapıyoruz 7 saatte 1 tane epik item atmayan slot mu olur pre pot 10 tl takımı 20 tl ne için cekıyoruz farm yapmak ıcın cıkan ne 0Merhaba,
bende 7 saat dondum 1 tane epik scroll attı sadece dread cyclops bide cz deDrop değişiklikleri hakkında bilgilendirme ne zaman yapılıcak boşuna farm yapıp zamanımız çalınıyor.