Drop Oranları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xuawre

Üye
Drop değişiklikleri hakkında bilgilendirme ne zaman yapılıcak boşuna farm yapıp zamanımız çalınıyor.

Paris

Üye
Merhaba,

Drop ve EXP durumlarını kendi oyun tecrübeniz ile deneyimlemeniz gerekiyor.

xuawre

Üye
Merhaba,

Deneyim yapıldı sorun deneyim değil oyunun 10 gününden sonra gelen değişim. Oyunda değişen şeyler nasıl yama bilgilendirmesi ile herkese söyleniyorsa bu gelen oyun içi değişimlerde bilgilendirilmesi gerekir ama böyle bir bilgi yok.

Paris

Üye
Deneyim yapıldı sorun deneyim değil oyunun 10 gününden sonra gelen değişim. Oyunda değişen şeyler nasıl yama bilgilendirmesi ile herkese söyleniyorsa bu gelen oyun içi değişimlerde bilgilendirilmesi gerekir ama böyle bir bilgi yok.
Oyun içerisindeki düşen eşyalar ve konumları tamamen tecrübeye dayalıdır. Resmi bir şekilde açıklanma ihtimali şu an için yok.

DODO

Üye
Adam demek istiyor ki üç gün önce bir saatte 2-3 epik drop alıyordum şimdi 5 saattir farm yapıyorum aynı yerde aldığım sadeve bir tane epic item yanlış mıyım xuawre

xuawre

Üye
Oyun içerisindeki düşen eşyalar ve konumları tamamen tecrübeye dayalıdır. Resmi bir şekilde açıklanma ihtimali şu an için yok.
Konumu Cyclops düşen item Hand Axe Of Minatour düşme oranı %1 filandı büyük ihtimalle saatte 1 tane atıyordu şuanda 6 saatte sıfır drop ya kapandı yada %0.10'a çekildi drobu bu değişiklikler hakkında bilgilendirme istiyoruz.
Drop nerden düşüyor oranı kaç onu istemiyoruz. Bir açıklama yapılıp örn. Lunaskar droplar kısılmıştır gibisinden veya 60Lv altı mobların epik drobu kaldırılmıştır.

naidenz

Üye
Merhaba,

drop oranı dıye bir deneyim yok 7 saat dread cyclops dondum 1 tane drop atmadı sadece epik scroll attı sana birşey soylenıyor herkes bısıler soyluyor dıkkate alın yayında farm yapıyoruz 7 saatte 1 tane epik item atmayan slot mu olur pre pot 10 tl takımı 20 tl ne için cekıyoruz farm yapmak ıcın cıkan ne 0

naidenz

Üye
Merhaba,

drop oranı dıye bir deneyim yok 7 saat dread cyclops dondum 1 tane drop atmadı sadece epik scroll attı sana birşey soylenıyor herkes bısıler soyluyor dıkkate alın yayında farm yapıyoruz 7 saatte 1 tane epik item atmayan slot mu olur pre pot 10 tl takımı 20 tl ne için cekıyoruz farm yapmak ıcın cıkan ne 0

Drop değişiklikleri hakkında bilgilendirme ne zaman yapılıcak boşuna farm yapıp zamanımız çalınıyor.
bende 7 saat dondum 1 tane epik scroll attı sadece dread cyclops bide cz de

Paris

Üye
Yukarıda bahsettiğim gibi drop ve exp oranları sizin tecrübenize dayalıdır. Düzenlemeler ile birlikte çoğu şey değişebilir, yama notlarında paylaşılan bilgiler açıklanan bilgilerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt