Drop orantısı

okancanx

Üye
Günde 18 saat runicteyiz. 1 Gün 15 drop 1 gün sadece 4 dropla kapıtıyoruz biraz garip bir durummu sizce ? Ben hergün 15 tane atsın demiyorum ama bir dengezilik var bence.

DAYAQQQQQQ

Üye
Genel olarak öyle ;

Deneyimlediğim bir Runic günlüğümde : 8 saatlik farmlar sonucu 4x drop , 1 x drop , 11x drop alınmıştı.
Heralde oyun diyor ki benim slotumun sabit bir getirisi yok ama sen düzenli olarak farm at . Bir gün 3 , bir gün 10 , bir gün 7 , bir gün hiç vermem. Totalde 4 günlük farm ortalamasi 5 adet olur.

Bu sayede sürekli oynayan player daha şanslı olur.

evet evet biraz absürt ama malesef şuanda ki durum bu.

okancanx

Üye
Genel olarak öyle ;

Deneyimlediğim bir Runic günlüğümde : 8 saatlik farmlar sonucu 4x drop , 1 x drop , 11x drop alınmıştı.
Heralde oyun diyor ki benim slotumun sabit bir getirisi yok ama sen düzenli olarak farm at . Bir gün 3 , bir gün 10 , bir gün 7 , bir gün hiç vermem. Totalde 4 günlük farm ortalamasi 5 adet olur.

Bu sayede sürekli oynayan player daha şanslı olur.

evet evet biraz absürt ama malesef şuanda ki durum bu.
Evet çok güzel özetlemişsin kardeşim ağzına sağlık.

DevilRai

Üye
Bence droplar şu şekilde ;

Diyelimki runic kesiyorsun..3 slot vardı yanlış hatırlamıyorsam her slotta 5 mob toplam 15 mob her kanalda..haggard 4 kanal ise 60 mob kesiliyor.Ve her kanalda sürekli farm yapılıyor..Böylece Toplam 12 x 8 player dersek 96 player bu slottalarda farm atıyor.

'' 100. Mobda bir drop atsa yada 500 mobda 1 drop atsa '' şeklinde kurgu olduğunu düşündüğüm için bu 96 playera droplar random gidiyor..Bu yüzden sana gelen drop orantısız..Şanslıysan 100. mob günde 10 defa sana gelir değilsen hiç drop alamazsın..

Aynı şekilde 96 player 50 düşerse 100. mpb drobu otomatik olarak player/mob kesilme oranına göre 500. mob oluyor.

Ne kadar çok farm yapan olursa orantısız ve istatiksiz drop gelme şansın okadar azalır

Aynı şey dungeonlar içinde geçerli diye düşünüyorum ki bu yüzden 3 aydır drop alamıyorum :)

Bence bu şekilde :)

Son düzenleme:

priesttt

Üye
craft işine gir adamlar bir günde 8m maliyetle günde 35 tane lak lak dammed of war scythe basıyor

HeaveN

Üye
Drop bir gün 15 almışsın diğer gün 4 buna şükür et biz hiç alamıyoruz.
Yada senden öncesi kesip drop almış olabilir, Drop oranı tamamen şans işi bence.

10 saat kesip kesin 15 drop 4 drop alcak söz konusu değil ben flame rock kestim 8 saat 1 tane vixen alamadım , ama adam 1 dakika kesio 1 vixen şans işi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt