İstek drop sistemi çok mantıksız saçma ve bozuk

melih42

Üye
drop sistemi bozuk veya bilerek böyle ayarlanmış herhangi bir slotta ilk dakkalar dropa atıyorsa atıyor sürekli kesilen yaratıklar pot bile atmıyor giderek azalıyor bu oyunda farm böyle devam edecekse bakalım yolumuza neden acaba bir oyun oyuncularının farm yapmasını istemez oyuncuları oyundan soğutur

harmmy34

Üye
aynn drop muhabetı cok kotu ılk 1 saat ıcınde bırsey atıyorsa atıyo atmıyorsa 5-6 saat hıc bırsey atmıyor 8 saat hıc bırsey atmadıgnı bılıyorum işe yaramıyan itemlerın drop oranları cok yuksek yapmıslar hep onlardan atıyor ozellıkle mage itemlerını atıyor yada ıse yaramıyan ax spear fılan atıyor hep aynı muhabbet yada butun sulotlar buga fılan gırıyo

melih42

Üye
yenisi eskisini hakkaten aratıyor oyunu silmiyecem ama okadar boyutu var eskiye dönüş yapacam burdan takip ederimde samıyorum bu şekil devam eder hadi eyv

Alkoer

Üye
Başka oyunlara örnek için bakmak gerekirse farm yaptığınız slot her zaman masrafını çıkarır.

Bazı slot çok kar bırakır bazı slot az ama illa kara geçersiniz. İster solo ister party işi farketmez.

Şuan bizde solo farm yok. Party olsanız bile çoğu zaman pot parasına çalışılıyor.

Monicatofoni

Üye
Bence ya karaktere özel drop şansı ayarlamislar gibi geliyor yayın acana dropda düşüyor itemde + geçiyor 14 tane +5 rare itemden +6 ya İtem geçmedi Stalker kesiyorum gündüz 3 saat kesdim 3 tane +7 spike attı şuan 3.5 saattir kesiyorum 2 tane attı ama ne hikmetse hangi yayıncı kesse saatte 5 tane alıyor anlayamadim bı türlü zindanda aynı öyle easy ve hard hangisini kesersem keseyim birşey atmiyo bukadari şans olamaz bence ters giden birşey var ama çıkar kokusu yakında

Alkoer

Üye
Bence ya karaktere özel drop şansı ayarlamislar gibi geliyor yayın acana dropda düşüyor itemde + geçiyor 14 tane +5 rare itemden +6 ya İtem geçmedi Stalker kesiyorum gündüz 3 saat kesdim 3 tane +7 spike attı şuan 3.5 saattir kesiyorum 2 tane attı ama ne hikmetse hangi yayıncı kesse saatte 5 tane alıyor anlayamadim bı türlü zindanda aynı öyle easy ve hard hangisini kesersem keseyim birşey atmiyo bukadari şans olamaz bence ters giden birşey var ama çıkar kokusu yakında
Başka birçok oyunda bu dediklerinizi gördük. Tabi bu yüzden içimize şüphe düşüyor.

Umarım şuan düşündüklerimizi yarın gülerek hatırlarız. Hepsi oyunun yeni çıkmasından kaynaklıdır.

mygokcek

Üye
drop sistemi bozuk veya bilerek böyle ayarlanmış herhangi bir slotta ilk dakkalar dropa atıyorsa atıyor sürekli kesilen yaratıklar pot bile atmıyor giderek azalıyor bu oyunda farm böyle devam edecekse bakalım yolumuza neden acaba bir oyun oyuncularının farm yapmasını istemez oyuncuları oyundan soğutur
yav arkadas drop yok dionuz d1 d2 d3 d4 d5 lun1 lun2 sehir merkezi market kurmus adamdan gecilmior , item.atmiyor ise bu adamlar bu itemleri nerden getirdi de satior anlamiyorum

Lonarad

Üye
yav arkadas drop yok dionuz d1 d2 d3 d4 d5 lun1 lun2 sehir merkezi market kurmus adamdan gecilmior , item.atmiyor ise bu adamlar bu itemleri nerden getirdi de satior anlamiyorum
kendilerine atması lazım sadece para kasamıyorlar ağlıyorlar :D

KhanConqueroR

Üye
Drop var da o gün o beş altı saatini o şanslı slotta geçiriyor olman gerek yoksa üzgünüz oyunumuz erken erişimde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt