Öneri Drop tutarlılığı hakkında

husko241

Üye
Merhabalar,

oyuna başladigimdan beri soyle bir sikinti goze carpiyor. Bir slot 3 kez drobu arka arkaya atiyor mesela 5 dk icinde sonra 6 saat drop atmiyor. Bu bir cok slotta mevcut ama en son denedigim bir slotta kesin emin oldum. 3 gun boyunca 5 dk da 3 drop sonra 6 saat drop yok.

bunun arkasinda nasil bir fonksiyon varsa bence incelenmeli cunku her slotta ayni seyin olmasi bence matematiksel olarak mumkun degil. Droplarin 5 dk da 3 tane degil de ornegin her saat basi her iki saatte 1 tane olacak sekilde mesela orantili olmasi gerektigini dusunuyorum. Bizimki de el yani :)

tesekkurler. İmla icin kusura bakmayin telefondan yazdim

Alkoer

Üye
pc ilk icad edildiğinden beri oyun yapımcıları RNG ( random numeric generator) dedikleri tutarsız sistemin arkasına gizlenir.

bizim oyunda farklı değil.

tabiki saat-saniye sayıp mükemmel sayıda drop ayarlamak imkansız olabilir ama bizim şuanki sistem çok tutarsız.

oyun yeni olduğu için drop list ve rate ile ilgili ayarlamalar sürekli düzenleniyordur sanırsam.

umarım ilerleyen zamanda oyuncu - yapımcı arasında orta yol bulunur. ama çok ileri zaman olmaz umarım.

husko241

Üye
pc ilk icad edildiğinden beri oyun yapımcıları RNG ( random numeric generator) dedikleri tutarsız sistemin arkasına gizlenir.

bizim oyunda farklı değil.

tabiki saat-saniye sayıp mükemmel sayıda drop ayarlamak imkansız olabilir ama bizim şuanki sistem çok tutarsız.

oyun yeni olduğu için drop list ve rate ile ilgili ayarlamalar sürekli düzenleniyordur sanırsam.

umarım ilerleyen zamanda oyuncu - yapımcı arasında orta yol bulunur. ama çok ileri zaman olmaz umarım.
Yok tabiki saat saniye demiyorum ama bunun random olmasi mumkun degil. Yayincilari da izliyorum. Ayni olay upgrade olayinda da var. Adam bir basiyor 11 tane +5 item yaniyor 6 ya atarken oteki bir basiyor 4 tane +6 item +7 oluyor. Yani arka arkaya geliyor isleyis ve cok sacma random degil muhtemelen fonksiyonun matematiksel kisminda bir sorun var.

mmogod

Üye
Şans dediğin şeyin arkasında bile belirli orantıda aritmetik oranlar yatar. Mesela %20 oranlı bir eşyanın geçme ortalaması. Trilyonlarca simülasyon sonrası 5-6 denemede geçmesi averaj alınmıştır.Mesela 30 gün aynı slota günde 10 saat gidelim. 30 gün sonunda o slotun belirli bir ortalamasını alabilmeliyiz. Ama ben bu oyunda bu tarz bir orantı göremedim. Tahminimce drop oranları ayarlanırken atlanan bir kısım var. Developerların iyice check etmesi gerek. Aksi takdirde bu oyunda yaptığımız, farmdan ziyade Rus ruleti :d

Alkoer

Üye
Yok tabiki saat saniye demiyorum ama bunun random olmasi mumkun degil. Yayincilari da izliyorum. Ayni olay upgrade olayinda da var. Adam bir basiyor 11 tane +5 item yaniyor 6 ya atarken oteki bir basiyor 4 tane +6 item +7 oluyor. Yani arka arkaya geliyor isleyis ve cok sacma random degil muhtemelen fonksiyonun matematiksel kisminda bir sorun var.
Kesinlikle katılıyorum. Şuan için çok tutarsız droplar yada upgrade.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt