Drop Veren Camplar Artacak Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BioGia

Üye
Mafyalar (8 Pcler) yüzünden drop veren camplarda exp kasamıyoruz. Hem Exp hem drop geldiğinde en azından itemde yapabiliyoruz. Ancak drop veren camplara giremediğimiz için sürekli diğer camplarda sürünüyoruz. Bunla alakalı bir çalışma mevcut mudur acaba?

Zbam

Üye
Artsa ne farkedecek yine onlar kapatacak slotları elle oynanan channeların sayısı ve dropları artmadıkça ve rowa dropları düşürülmedikçe 8 pclere çözüm yok

Gensuke

Üye
ya ben artık 8 pcleri saldım ne yapıyosa yapsınlar da bari row çalışmayan ve drop atan kanal sayılarını arttınsınlarda EMEK verip farm yapalım ama o da yok 1 tane hagard campi var onun da slotlarını azaltmışlar zaten yönetim ne istiyor anlamış değilim millet birbirine ana bacı girip ksleşirken izleyip eğleniyolar mı acaba :D

BioGia

Üye
camp 1 7-8-9-10-11 burdan başka bir yere giremiyorsun. Yönetim bu hususda gerçekten malum oyun yöneticileri gibi davranıyor İşin sonunda 8 pc si olan kazanıyor

Gensuke

Üye
biz farm atabilecek kadar slotlar boşaldığında zaten dropların değeri kalmayacak oyun açılmadan önce yönetimin vaad ettiklerine bakınca nasıl bir yalanın içine düşmüşüz diye düşünüyorum :D

BioGia

Üye
Valla oyun açılalı neredeyse 1 ay olacak ben daha yeni 71 oldum ve elimde sadece expten gelen paralarla aldıgım ortalam bir item var ne farm yapabileceğiz ne exp .d

Anarchyy

Üye
Bunu yaklaşık dün gece 7kere discordda sordum.

Rowsuz kanallar hagard 1 ve hagard2 hagard 2 neden hiç bi zaman acılmıyor diyorum.

Verdiği cevap yoğunluğa göre açılıyor diyor kanallar.

Ya arkadaş yoğunluğa göre açılıyorda 1-3-4-5-6-7-8-9-10 diye açılıyor 2 nedne acılmıyor rowsuz kascaz 2 açılmıyor diyorum.
Hala yoğunluğa göre açılıyor yazıyor :D Bu cevapdan sunu anlayın gidin row çekin yada 30pc alın pre çekin anlamına geliyor kısaca umrunda değilsin kanka adamların :D

NazaTi

Yeni Üye
Yönetim bence bir incelik yaparak rowsuz kanal sayısını 1 tane bile olsa arttırmalı çok fazla talep var

Agaragambi

Üye
Yahu hakaret etmiyorum birşey demiyorum yönetim bu konuda birşey yapmıyor dediğim her mesaj neden siliniyor legal bir durum diye kendiniz söylediniz

Agaragambi

Üye
Rowsuz kanal olsun razıyım ben elle kasarım oyundan daha fazla soğutmadan çözüm üretmeleri lazım

Anarchyy

Üye
H2 şehir efsanesi değil mi ya gören olmadı daha kendilerini malum
Discorddada 10kere sordum garip garip cevaplar atıyorlar anlamıyorum bende.

En son camp yoğunluğuna bağlı açılıyor dedi gene anlamadım oyuncu cok olunca hagard 7 aktif oldu yazısı geçiyor ne hikmetse bu 2 yi göremedik

DontJudgeMe

Üye
butun slotlarda droplar kapatılsın adıl bır oyun ıcın dropları zındanlardan almalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt