drop!

gaddarkerim

Üye
sevgili arkadaşlar oyunda ciddi anlamda bir kısır döngü var..kendi sorunumdan bahsedicem..ben elle farm atan birisiyim genelde runic golem farmlıyorum.15 dakıka buf üzerinden mob sayısı hesaplıyorum 15 dakıkada 30 runic golem kesıyorum..1 saatde 120 runic golem edıyor..vaktım oldukca 3 saat farmlıyorum 3 saatde bazen 1 tane arch alıyorum bazende hiç alamayorum..haddar 1 de bütün slotlar bomboş.ama row çalışan slotlarda 8pc li 5 pc li çeteler bütün gün row ile çantalarını dolduruyor..kanal1 de elle farm atan bizler bu işgenceyi ne diye çekıyoruz..gelen dropta zaten masraflara gidiyor..adalet demişlerdi emek demişlerdi bu nasıl adalet ..ne yapalım 5 bın tl den bizdemi 8 pc toplayıp 7 24 rowa bırakalım.istedikleri bumudur yani..en azından row çalısan kanallardaki hakısz kazancın önüne geçemiyorsanız kanal1 deki dropları arttırın elle farm atan bizler emeğimizin karşılığını alalım...

frobzen

Üye
hemen hemen aynı fikirdeyim. sende row yap diyorlar. sen de 8 pc yap diyorlar ama şöyle bir durum var. istediğin kadar row yap istediğin kadar 8 pc ile zindan vs yap. drop işi şans işidir. aylardır drop alamıyorum. alamamam sorun değil hiç drop atmasın sorun değil oyuna destek olmaya da devam edeceğim. bunun çözümü oyunda yapay zeka veya bunu algılayacak bir güncelleme ile çözlülebilir. elle kasan daha avantajlı olmalı. crafta önden başlayanlar çok daha avantajlı oldu. yeni başlayanlar geride kaldı ve sıfından kasmanın pek mantığı yok.

gamion596

Üye
Evet haklısın, Kesinlike yeni bir harita gelmeli veya Haddar veya Hagard 1 drop oranı artıp 2 3 4'de düşürülmeli ben Protean oyuncusuyum 80 level 2. çarım yaklaşık 3 aydır oynuyorum hagard 2'deki tüm runic golem farmerları biliyorum hepside 8 pc ile gelenler bir tanesinin 16 pcsi var hatta bu zamana kadar hiçbir runic golem slotuna giremedim çünkü her slotta 1 kişi var aslında bunların drop olanları düşürülmeli adam sabaha kadar kim bilir kaç arch sword vb itemler alıyorlar büyük haksızlık onun dışında geçende arkadaşımla hagard 1 de runic farm attık 45 dk falan hiçbir şey alamadık. Elle oynayınca oyun ödüllendirmiyor veya artı bir şeyi yok hagard'da elle farm atılmıyor 2 3 çöp slotu var onun dışında hiçbir şey yok dv de asasalar bırakmıyor. Bence kesinlikle bir tane farm haritası gelmeli ve orada sadece elle oynanmalı yoksa oyunda aktif 10000 kişi varsa 9500'ü afk rowda item düşürüyor insanlar bu oyunu kripto daki madencilik mühabettine çevirdi pc açık bırakıyor para kazanmaya çalışıyor

berktun

Üye
Rowun çıkış amacı vakti olmayan adamın afk exp kasabilmesiydi ama şuan exp içinde farm içinde rowa mahkum edilmiş durumdayız. 1.kanallarda sürekli aktif mininum %35 exp bonusu olması gerekiyor. Aynı şekilde 1. Kanalların drop şansı diğer kanallardan hissedilir şekilde yüksek olması gerekiyor ama ne yazıkki bu oyunu elle oynamak baştan sona dezavantaj yaratan bir durum. Aynı olay dw içinde geçerli oradada kalıcı şekilde expin yükselmesi lazım.

Akroo

Üye
Arkadaşlar bu şekilde 50 tane konu açıldı yönetimin umurunda değil haddarı bırakın dv de farm atıyoruz drop alamıyoruz haddardaki çöp slotları daha fazla getiri veriyor dv deki brutaur farmına arch demon farmına göre ciddiyim 8 kişi gidin farmlayın masrafınızı karşılamıyor darlama vs de cabası dv de exp yok dv de farm yok dv de pk da yok oyun yönetimimi hiç umursamıyor herşey günlük gülistanlık gibi davranıyorlar haddar 2 3 4 tüm çöp slotları drop atan tüm slotlar belirli kişilerde sadece slotlar değil para eden tüm toplama materyalleri aynı kişilerde oyun yönetimi ısrarla rasgele atmıyor sürelerini sabit tutuyor adamlar bu yüzden kimseye bırakmıyor toplayıcılığı

murbal

Üye
Mantıken dw de elle farm atanın afk farm atanlardan daha çok drop alması gerekiyor ancak durum tam tersi. Dw de onca saat kesil exp e yat sinir hastası ol attığı drop facelifter millet haddar da afk farm atıp vixen alıyor bizde çöp alıyoruz.

Zbam

Üye
Rowun çıkış amacı vakti olmayan adamın afk exp kasabilmesiydi ama şuan exp içinde farm içinde rowa mahkum edilmiş durumdayız. 1.kanallarda sürekli aktif mininum %35 exp bonusu olması gerekiyor. Aynı şekilde 1. Kanalların drop şansı diğer kanallardan hissedilir şekilde yüksek olması gerekiyor ama ne yazıkki bu oyunu elle oynamak baştan sona dezavantaj yaratan bir durum. Aynı olay dw içinde geçerli oradada kalıcı şekilde expin yükselmesi lazım.
Rowun çıkış amacı güncel mmo monetizing metotlarından bihaber yönetimin para kazanmak için kitlesine hitap ettikleri 20 sene öncede kalmış bir oyunu adım adım kopyalıyor oluşlarıdır.

HazyShade

Üye
BU KONU'ya yorum yazabilirsin. Bir çok sorunun kök nedeni RoWAsistan'ın farm amaçlı kullanılıyor olması.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt