MMO belirli kuralları ve işleyişi olan bir külttür. MMO da herkes her şeyi yapacak diye bir kural yok malesef. Ancak bazı oyuncu arkadaşlarımızın oyun bilgisi az olduğundan dolayı her şeyi yapmak zorunlu gibi hissediyorlar. Hayır değil. Crafting 1.haftasını dolduruyor. 1 kere hotfix aldı. Zamanla buradaki rağbet azalacaktır. Özellikle 23 Eylülden sonra işler değişecek. O zaman crafting sadece crafting yapanlara kalacaktır. Şu an çok fazla obje artırmak artık oyuna zarar verir.
Aziz Bey haklısınız dediğinizde ancak ve ancak oyun açılmadan verilen vaatler arasında Parası olan bir yere gelemeyecek herkes emeği ile oynayacak eşit şartlar altında oyunumuzu sürdüreceğiz denildi şimdi Soulbound sistemi bir silahı +7 yaptığımız zaman kitleniyor sözde bu işlem Pay to Win engelleyecekti ancak Death Valley çıkarsanız Hatred Dual +8 , Bir Karakterin üstünde hem Mino +8 ve War Schyte +8 görebilirsiniz tamam parası ile alanın önüne geçilemez ancak bizim zar zor karakterimizin eline taktığı +7 item kitlenince başka bir item takmak istediğimizde elimiz kolumuz bağlı bir şekilde kalıyor ve karakterimizi geliştiremiyoruz.
Oyun ücretsiz bir şekilde oynanabilir denildi size soruyorum Mağazadan pot almadan nasıl oynanabilir bu oyun ? Drop oranları düşürülmedi deniliyor anca Dungeon'daki canavarların zorluk seviyesi bile arttırıldı ilk aylarda düşen dropların neredeyse 10/1 i şu anda yok ben ikinci karakterimi kasıyorum ilk karakterimi kasarken hatırlıyorum Soothsayer adlı canavardan Heavy Plate Armor,Necromancer Staff vs düşer bunları kendi çapımızda upgrade eder birşeyler yapmaya çalışırdık ancak şimdi isterseniz son seviyeye kadar o slotta kalın böyle droplar yok .
Craft sistemine gelecek olursak zor olsun bu seviyede olsun tamam ama oyun başında kolayken kasıldı onların emeği silinmesin ama bir eşitlik sağlanması için ortak yol bulunsun Craftın maximum seviyesi arttırılsın 40 Seviye olmak eskisi gibi kolaylaştırılsın eşit şartlar altında kasalım adamların üç günde yaptığı olayı biz 4-5 ayda yapabileceğiz bunun zamanında farm yapmak,pk atmak ile alakası yok .
Şimdi yeni bir sistem gelecek ve BP puanları ile item alınacak diyorlar . Elimize birşey takamadan nasıl Death Valley de ki ultra gelişmiş karakterlere kafa tutalım . Oyunun destekçisiyiz . MMORPG işi yapmak hiç kolay değil milyar dolarlık firmalar bu konsept altında ezildiler bunu yakın tarihte gördük . Ancak ben ve benim gibi düşünen bir çok oyuncunun isyanı verilen sözlerin hepsinin tek tek ortadan kaybolup tam ters işler yapılması ve adeletsiz bir şekilde oyunun yönetiminin devam etmesi
İmla kusurlarım olduysa affola herkese iyi oyunlar dilerim.
Saygılarım ile ;
Shrimp