"Droplarla Oynamıyoruz"

Solyd

Üye
Mobların drop oranlarıyla her hafta oynandığını düşünüyorum. 8 Mayıs itibariyle Cursed Blade farm'ı yaptığım Haddar Black Mummy slot'undan 1 hafta öncesinde kadar saatte 4-5 taneye kadar drop alırdım. Fakat şu 1 haftadır ne hikmetse 2 saatte 1 zor drop alıyorum.

Bu "droplarla oynamıyoruz" muhabbetine kesinlikle inanmıyorum. Siz de tecrübelerinizi paylaşın lütfen.

WoxHades

Üye
ROW'un yayın açtığı zaman yetkililerden birisi facelifter'ı pazarda çok ucuza satıyorsunuz demişti.Bırakın dropları pazarda satılan itemlerle bile bu kadar yakından takipte olan bir yönetimin droplarla oynamıyoruz lafı sadece pembe bir yalan gibi geliyor bana.O itemin günde kaç tane düştüğü kaçının satıldığı pazardaki fiyatı kaç tanesinin satılmayıp ertesi güne kaldığı bile göz önünde bulundurularak ona göre drop ayarlanıyor şahsi düşünceme göre.

Scl

Üye
Ben de aynı şekilde saboteur ve snake queen slotlarında ciddi bir drop düşüşü olduğunu düşünüyorum

Lonarad

Üye
Piyasayı canlı tutmak için, item değerleri düşmesin diye oranlarla oynuyor olmaları çok normaldir ama yeri geliyor verdiğimiz emeğin karşılığını alamıyor oluyoruz o üzücü oluyor :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt