Dün geceden beri patch atmaya calısıyorum

Jack3tx

Üye
dün geceden beri patch atmaya calısıyorum fakat bir türlü atamıyor kalan dosya sayısı 9 'da takıldı kaldı sürekli başa alıp duruyor sürekli sıfırlıyor kafayı yememek elde değil çözümü nedir bunun?

resim_2022-04-16_120420588.png

yusuf03

Üye
TAKILDIĞI YERDE KAPATIP AÇACAKSIN SÜREKLİ. BENDE BÖYLE YENDİM PATCH SORUNUNU. KALDIĞI YERİN %2 GERİSİNDE BAŞLIYOR

yusuf03

Üye
OYUN KURUCULARI BUNU NASIL ÇÖZER BİLMİYORUM LAKİN BEN BUNU KNİGHT OYNARKEN YARIM SAATE BİR KAPAT AÇ YAPARAK ÇÖZDÜM. :)

yusuf03

Üye
O ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ALTTA DOSYA İŞLENİYOR %DESİDİR. O DEFALARCA DOLUYOR ZATEN

Jack3tx

Üye
yardımcı olduğun için teşekkürler fakat 1 gb indirdi sonra yine sıfırlandı böyle nereye kadar gider anlayamıyorum oynayamıyacaz herhalde biz

Jack3tx

Üye
zaten dosya işleniyorda sıfırlanıyor o indirme sıfırlanınca

yusuf03

Üye
:( BENDEDE BAŞKA BİR SORUN VAR ONUN ÇÖZÜMÜNÜ BULAMADIM MALESEF

qwerty123

Üye
kalan dosya sayısı 11

aynı hatayı verdi takıldı. 20dk öyle bekledi gidip kahvaltı ettim geri geldim hala aynı %78 idi. kapadım açtım yüzde 50 den devam etmeye başladı.

dün gece uyumadan önce bırakmıştım yüklesin diye. bir şeyler yapmış kendi kendine ne yaptı bilmiyorum uyanınca birşey yoktu ekranda :D şimdi de sürekli bu sorunu yaşıyoruz.

qwerty123

Üye
önceden yükleme yapmış olanlar sorun yaşamıyor sanırım. dün indirip başlattık hala kuramadık :(

SofZAGOEV

Üye
La gardaş oyun inmiyor daha . Sunucu taraflı dosya kontrolü sunucu bağlantısı başlatılıyor diyor böyle devam 2 saatte anca 1 gb bile indirmedi bununla bir ilgilensin :))

yusuf03

Üye
ŞİMDİ İŞ YERİNDE PATCH ATIODUM AYNI SORUNLA KARŞILAŞTIM.NE YAPTIYSAM 0 DAN BAŞLADI VE EN SONUNDA AUTO PLAY I İŞARETLEDİM.ONDAN SONRA PATCH ATTIM YARIM KALDI KAPATTIM AÇTIM KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ

Lasrok

Üye
Sorunun çözümünü net olarak bilmiyorum ancak bunlar belki yardımcı olabilir ;

• VPN kullanıyorsan kapatıp tekrar deneyebilirsin.
  • DNS ayarlarını internetten bakıp gözden geçirebilirsin. (Google'ın klasikleşmiş DNS ayarları hemen bulunabiliyor)
  • Windows güncellemelerini kontrol edebilirsin.
  • Rise Online'a ait tüm dosyaları kaldırıp sıfırdan sitesinden indirip kurmayı deneyebilirsin.​
Bunlar işe yarayabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt