sen olayı yanlış anlamısısn ordaki kutular zaten ortak drop içindeki drop sansı hala rng
Böyle bir açıklama da yok, direkt orada damage i yüksek vuran drobu alır yazıyor (o da o kadar şansın varsa) girince bir oku yazan şey: (The most damage dealer gets the loot), yeni gelecek adama para kazanma şansı kalmıyor bu aktifleşirse.
Craft demesin kimse, serbest piyasa olduğu için sürekli aşağı çekiyorlar fiyatları ben bir tomato quichi yapmak istesem o seviyeye kadar kasacam ki belki tanesi başına 10k kar bırakır diye; ya geçen gün 9 tane "tiger hide" "tanned leather (tiger)" dan daha pahalıya denk geliyordu, kim niye onu o seviyeye getirmeye uğraşsın.
Al satçı olayım desen bugün 800m e alacağın item yarın uyandığında 600m e düşmüş olabiliyor hemen elden çıkarmak zorundasın ve ahdaki ks lerden dolayı zaten kârına satıp satamayacağın bile meçhul
DV'de balıkçı olayım desen zaten asaslara yem oluyorsun adamlar klasik 2 3 kişi invis basıp critle tekliyorlar ya da hepsinden max 2 yiyorsun,
Hagard/Haddar slotlarında kasayım desen para kasabileceğin slotlar rezerve edilmiş 2 bp ya da warrior kesiyor yanlarında da 6 tane çar tutuyorlar anca ya sen 3 4 çar sokup slotu almaya çalışacaksın ya da birilerini çağırıp slotu almaya çalışacaksın...
Hadi hepsi mmo bu olur, serbest piyasa bu olur, du da bu sistem son tüyü dikmek olacak herhalde, önce drop alma ihtimalinin neredeyse tek olduğu zorluklara bp sıralaması dedikodusu, şimdi de bu
Yönetim yeni oyuncu gelsin mi istiyor yoksa olanlar da gitsin mi istiyor anlamak mümkün değil, ben artık dungeonlardan da drop alamayacaksam (ki ne kadar alıyoruz o da belli) hiç oynamam neden kendimi yorayım, binlerce lira para yatırmış asasların dv de maskarası olmak için mi? zaten böyle olacağını bilsem asas açardım, hayat işte...