Dungeon dengesizliği

contules

Üye
Dungeon etkinliği çok keyifli bir etkinlik olmasına rağmen, ortalama 100'de bir ihtimalle drop alma veya hiçbir şey alamama durumundan dolayı oldukça sıkıcı bir durumdadır. Dungeon yaklaşık 30 dakika sürüyor ve aylarca hiçbir şey alamıyorsun. Bu yanlış bir uygulamadır. Her seferinde değerli item düşsün demiyorum ancak en azından 30 dakikamızı ayırmış olmamıza değmesi açısında teselli ödülleri olmalı. Örnek veriyorum 1-2M'lik ufak coinler, küçük değerli eşyalar, unique upg. sc. Hiçbirşey almadan çıkmak gerçekten tamamen hayalkırıklığı oluyor. Önceden Farklı Online oyun oynardık, orada da farklı etkinlikler vardı ve küçük teselli eşyaları atmasından ötürü seve seve girerdik hergün. Böyle küçük teselli ikramiyeleri ne oyunu batırır ne de playeri zengin eder. Etkinliklerdeki heyecan hayalkırıklığına dönüşmesin fikrimce.

Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:

MaRaKeSH

Üye
Kesinlikle katılıyorum en azından bir telafi ödülü olmalı

Robert

Üye
Geldiğinden itibaren 56 gün aralıksız girdim 2 hakkıma da. 1 tane tabarise aldım sadece. Uzun süredir hiç girmiyorum.

zcN

Üye
oldu arkadaslar her dungeondan unique drop atsın

mmtakiff06

Üye
Oyuncular drop istiyor. 3 ayin sonundaki süreçte en şanslı adam bile günlük 2 girişli bir dungeondan ortalama 50m ederli bir item almıştır. ki şuan görünenden bahsediyoruz. Tabikide yağmur gibi drop atsın istemiyoruz. Düzenleme gelebilir yada farklı çözümler daha önce bir arkadaş 1 ay sonunda bir ödül gibi fikir verdi. Mesela çok mantıklı 1 ay içinde dungeon kaçırğında o ödüle sahip olamiyorsun. Böyle çözümler oyunculari dahada oyuna bağlayacaktır.

DiabIo

Üye
Bu konuda defalarca yorum yaptık. Çok basit bir şekilde çözülebilir. Nasıl mı? Her dungeon kategorisine-zorluğuna göre kendine has soulbound bi token koyarsın. Bu tokenları biriktirir gidip pahasına göre bir ödülle takas edersin. Böylece oyuncu en azından zindan için her gün giriş yapar, önünü görüp hevesle hedefine yürür, yönetim de drop oranı uzun vadeye yayarak piyasayı dengede tutar, günlük oyuncu girişlerini belli seviyede tutar. win-win bir sistem. Ha olayın heyecanı kaçıyor diyen olursa da item takası da şart değil, tokenlar ile item değil zindana özgü bir chest verirsin örneğin 14 tokena. Bak bir hafta günlük iki zindanını kaçırmadan nasıl giriyor herkes. Koy 90-150 en zor grup zindan tokenına soulbound unique takıları 3-4 ay drop alamayan 1 kişi de ses çıkarmadan nasıl zindanda her gün. O zaman da herkeste unique takılar olur diyeceksiniz değil mi? Bu oyuna 6 ay boyunca her gün sadece zindan için bir saat ayıran adamda olsun zaten kardeşim o takı. Satamasa bile olsun.. Bu işin hakkı budur, ama bundan kendi çıkarlarına ters düşeceği için, piyasayı öne sürerek rahatsız olacak bir tayfa mutlaka olacaktır.
Oyun, oyuncuyu memnun-mutlu edeyim kafasıyla değil, borsada hissesini koruyan şirket kafasıyla yönetilirse bu dediklerimiz daha önce de olduğu gibi forumun tozlu sayfalarında unutulduğu ile kalır.
Ama yok dilimizde tüy bitti...

theTitan

Üye
@SunRise herkes aynı konudan şikayetçi acaba bu şikayetimiz ve memnunisizliğimiz giderilecek mi ? yoksa görmezden gelip turnuvalara mı odaklanalım ?

emrdrc

Üye
3 ay oldu, bugün sonunda druid staff aldım arkadaslar, ama lr olandan :) 3 ay sonunda ilk drobum :) on numara yaa..
Adamlara uniq itemler , bize 2m ik malzeme :D komedi resmen :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt