Dungeon Drop Sistemi... Sürekli geriye götürüyor

lordrizlog

Üye
Merhabalar arkadaşlar iyi günler dilerim. Günlük düzenli olarak 4 defa solo dungeon, 1 Defa party dungeon'a girmeme rağmen hala en ufak bir drop alamadım. Bu ilerleyen zamanlarda drop alamayacağım anlamına gelmiyor ama yaklaşık yarım ay olmasına rağmen hiçbir drop alamamakta insanın hevesini çok kırıyor. bu konuda sizin yorum ve düşüncelerinize de merak ediyorum. Sizde durumlar nasıl?

masterkol1

Üye
Wariorum dungeon giriyorum, tabiki sc basmak zorundayım. Deli gibi hp ve mana potuda basmak zorundayım. Suana kadar gelirim 0, giderim sc ve potlar. Tamamen zaman kaybı girene başarılar ben tokum saolun.

Jacques

Üye
Pazar epic takı kaynıyor. Birileri drop alıyor demek ki bunun bi tık üstü pazarı epic çöplüğüne çevirecek.

MaRaKeSH

Üye
pazarın epic takı dolu olmasının sebebi satın alınamıyor olması olabilirmi, hatta yüksek fiyat çekilmeside cabası. 8 kişi zindana giriliyor 1 kişiye item düşüyor ama oda düşmüyor maalesef zindana girilecekse random herkese basitte olsa bir item vermeli yada 1 kaç kişiye vermeli sistem yanlış bence

SiNiSTeeR

Üye
Pazar epic takı kaynıyor. Birileri drop alıyor demek ki bunun bi tık üstü pazarı epic çöplüğüne çevirecek.
bana kalırsa şuan gb fiyatıyla alakalı bu durum düşürülen itemler gb fiyatı yüzünden hemen satışa çıkıyor kimse epik takı takma gereksinimi duymuyor şuan

Shahrukhkhan

Üye

MaRaKeSH

Üye
Bana kalırsa epic takıların set özelliğinin gelmemiş olmasından kaynaklı set özelliği gelmeden kullanan olmaz pek
unig itemler çıkmadan set bonusu olacağını sanmıyorum sanırım shell setlerdede set bonusu yok ama doğru bir karar bence o yüzden birşey almak çok mantıklı gelmiyor kimseye paraya çevirmeye çalışıyor herkes kişmse satamazsa buda avantaj piyasa düşmeye başlar

Bruce_Lee

Üye
Kimse
pazarın epic takı dolu olmasının sebebi satın alınamıyor olması olabilirmi,
Hem alınamıyor hemde alınmaz.
Kim neyi ne kadara iteklerse tarzı bi sistem var şuanda pazarda.

+1i 15m olan Golden Snake'in +7si 8GB :D = 800/15 = 53 Tane +1 Fiyatına ?
+1i 1m olan Rogue Elite'nin +7si 3,5GB :D = 350/1 = 350 Tane +1 Fiyatına ?

Sakın kimse ''yauv kardeşim upgrade zor'' olduğundan demesin. Yayınlarda görüyoruz bazen 2-3 itemdan +7 geçirenleri.
Birde bu itemler mob drobu. Yani değerli birşey felanda değil, bu fiyatları anlamak anlamsızken satılmasını garip olur :D

Bi tane takı düşürüyor. Def vermiyor, resist vermiyor ama pazarda 4gb :D

*Şuan bu fiyatlara item çekenler ; 1- oyunu bilmiyor veya 2-kripto'cu :D başka bir açıklaması yok.

Jacques

Üye
Kimse

Hem alınamıyor hemde alınmaz.
Kim neyi ne kadara iteklerse tarzı bi sistem var şuanda pazarda.

+1i 15m olan Golden Snake'in +7si 8GB :D = 800/15 = 53 Tane +1 Fiyatına ?
+1i 1m olan Rogue Elite'nin +7si 3,5GB :D = 350/1 = 350 Tane +1 Fiyatına ?

Sakın kimse ''yauv kardeşim upgrade zor'' olduğundan demesin. Yayınlarda görüyoruz bazen 2-3 itemdan +7 geçirenleri.
Birde bu itemler mob drobu. Yani değerli birşey felanda değil, bu fiyatları anlamak anlamsızken satılmasını garip olur :D

Bi tane takı düşürüyor. Def vermiyor, resist vermiyor ama pazarda 4gb :D

*Şuan bu fiyatlara item çekenler ; 1- oyunu bilmiyor veya 2-kripto'cu :D başka bir açıklaması yok.
Büyük oyunu görmüşsün bassana madem kanka 53 tane golden snakeden 1 tane +7 çıkarırsın heralde

Bruce_Lee

Üye
Büyük oyunu görmüşsün bassana madem kanka 53 tane golden snakeden 1 tane +7 çıkarırsın heralde
Nerden baksan iyi yorum :D Baya düşündün sanırım yazarken ?

Ben orda neden item satılmadığını açıkladım. Okuduğunu anlayamamak can sıkıcı olmalı ?

huysuz

Üye
Nerden baksan iyi yorum :D Baya düşündün sanırım yazarken ?

Ben orda neden item satılmadığını açıkladım. Okuduğunu anlayamamak can sıkıcı olmalı ?
Reis bazı itemlerin bazı fiyatları çok abartılı haklısın. Ama bazı itemlere de + basıyorsun kullandığın upgrade scroll itemin pazar fiyatından pahalı oluyor. Ben anlamadım bu pazar nasıl ilerliyor

JaxSui

J
Sen yine iyi giriyormuşsun ben açıldı açılalı bir kere bile giremedim.

DenizBerat

Üye
1 aydır oynuyorum daha 2 kere girebildim. Ne zaman denesem sabah öğle akşam ikindi gece sabah sürekli full sürekli full.

MiceS

Üye
Valla ben girdim magnus Necklace düşürdüm ederi nedir bilemiyorum. Bilen varsa yazsın. Pazarda da göremedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt