Dungeon Dropları

kartal1986

Yeni Üye
sabah 8 akşam 5 çalışan birisiyim bu oyunu tek basıma oynuyorum oyunda solo oynıyan calısanlar item yapsın diye dungeon koymussunuz çöp bile aytmıyor bu arvard dada aynıydı sacma sapan moblardan düşen earth shaker bile düşmüyor biz çalısan tek basına oynıyan oyuncular nasıl item yapıcaz pre artı pusa para verip birde cebımızden gbmı alıcaz zaten turkıyede ev kırası odıyıp hayata tutunmak yeterınce zor arvardada aynısı olmusdu bı hevesle basladık 2ay dungeon girip 0 drop alıp salmıstım oyunu allah askına adam undead donuyor 50tane kesiyor 2earth shaker 1 hatrad alıyor 50 tanede yaa en azından bu tur sılahlar dusurebilelim yok kardeşim hem pusunu alıcaksın charınıda gb cekıp diziceksin bu işi olmayıp ekiple akşama kadar oyun oynıyanların evını sen gecındırıceksın dıyorsanız en basından bırakalım yeter..

zukcu

Üye
sabah 8 akşam 5 çalışan birisiyim bu oyunu tek basıma oynuyorum oyunda solo oynıyan calısanlar item yapsın diye dungeon koymussunuz çöp bile aytmıyor bu arvard dada aynıydı sacma sapan moblardan düşen earth shaker bile düşmüyor biz çalısan tek basına oynıyan oyuncular nasıl item yapıcaz pre artı pusa para verip birde cebımızden gbmı alıcaz zaten turkıyede ev kırası odıyıp hayata tutunmak yeterınce zor arvardada aynısı olmusdu bı hevesle basladık 2ay dungeon girip 0 drop alıp salmıstım oyunu allah askına adam undead donuyor 50tane kesiyor 2earth shaker 1 hatrad alıyor 50 tanede yaa en azından bu tur sılahlar dusurebilelim yok kardeşim hem pusunu alıcaksın charınıda gb cekıp diziceksin bu işi olmayıp ekiple akşama kadar oyun oynıyanların evını sen gecındırıceksın dıyorsanız en basından bırakalım yeter..
Dungeonun sebebi level kasmak. İtem almak değil hocam. Bence oyun içerisindeki dropların kısılması lazım

kartal1986

Yeni Üye
herkes 75 oldugunda kapasınlar ozaman dungeonları mantıklımı bu yazdıgın

Agaragambi

Üye
Dungeon Nedir?
Dungeonlar, MMORPG oyunlarında bir veya birden fazla oyuncuyla girdiğiniz, çeşitli mekanik ve zorlukları olan oyun alanlarıdır. Bu aktivite ile oyun içerisinde çeşitli ödüller ve droplar elde ederek karakterinizi daha güçlü hâle getirebilirsiniz

Diye yazmışlar tanıtım bölümünde.. Ama drop oranı düşük olunca herkes en azından exp kasarım dediğinden böyle bir algı oluştuğu da doğrudur.

DeadLegion

Üye
Dungeonun sebebi level kasmak. İtem almak değil hocam. Bence oyun içerisindeki dropların kısılması lazım
Dungeon sebebi sadece level kasmak degil olmamali da. Mobil mmolarda bile droplar cogunlukla dungeonlardan duser. Bu oyunda ise el emegiyle dungeon yapan adam drop alamiyor ama afk farm yapan adam drop aliyor sacmalik bu. Ayrica droplari daha da kisarlarsa carini rowla farma birakacak seviyeye kadar getirmeye calisan oyuncu elle farm attigi gorev yaptigi zaman drop alamaz. Droplarin kisilmasi 7/24 rowla farm atan botlarin isine yarar gercek oyuncuyu ise oyundan sogutur.

sbh

Üye
birisiyim bu oyunu tek basıma oynuyorum oyunda solo oynıyan calısanlar item yapsın diye dungeon koymussunuz çöp bile aytmıyor bu arvard dada aynıydı sacma sapan moblardan düşen earth shaker bile düşmüyor biz çalısan tek basına oynıyan oyuncular nasıl item yapıcaz pre artı pusa para verip birde cebımızden gbmı alıcaz zaten turkıyede ev kırası odıyıp hayata tutunmak yeterınce zor arvardada aynısı olmusdu bı hevesle basladık 2ay dungeon girip 0 drop alıp salmıstım oyunu allah askına adam undead donuyor 50tane kesiyor 2earth shaker 1 hatrad alıyor 50 tanede yaa en azından bu tur sılahlar dusurebilelim yok kardeşim hem pusunu alıcaksın charınıda gb cekıp diziceksin bu işi olmayıp ekiple a
farm pre ile kesince küçüklerden upgrade scroll heavy plate büyüklerden skill book arada bir travellers swiftness tarzı takılar atıyor.grup olanı farm preyle kesip kesmedikleri belli değil toplama partinin genelde boş geçiyor.günlük 3 dungeon 1 saatte 3m gibi bi şey kasmış oluyorsun normal slotta kasıyormuşsun gibi

yetiyet

Üye
Aarvadda kimse mobları kesmiyordu dungeonda. Herkes drop için giriyordu. Oyunda dungeonlara güncelleme şart. Düşünün solo dungeon eklemişler ne exp veriyor ne drop. Düşen en değerli drop skill book :D

Agaragambi

Üye
Farm pre aldığım ilk gün solo da vitality earring ve epic sc düştü tamam dedim farm aldık akarız 15 gün oldu skill book bile yok

kartal1986

Yeni Üye
bugun grup dungeonda klasgame nin s harfi düştü bütün harfleri tamamlarsam 50 tl kazanıcam şaka gibi

DeadLegion

Üye
bugun grup dungeonda klasgame nin s harfi düştü bütün harfleri tamamlarsam 50 tl kazanıcam şaka gibi
Bu da oyunun amatorlugu. Epin satan ve oyunun finansoru olan sirketin reklamini yapip onu on plana cikaracaklarina oyunu yapan rokosoft firmasinin adini on plana cikarmak icin onun harflerini koysalardi ya. Simdi rise online diyince insanlarin aklina rokosofttan once klasgame geliyor.

DontJudgeMe

Üye
slotlardakı dropları mınımıze edıp zındanlarda drop artısı saglanabılır hatta epıc ve ustu tum ıtemlerı zındanlardan elde edebılmek pıyasa ıcın harıka olurdu.

Agaragambi

Üye
slotlardakı dropları mınımıze edıp zındanlarda drop artısı saglanabılır hatta epıc ve ustu tum ıtemlerı zındanlardan elde edebılmek pıyasa ıcın harıka olurdu.
Aslında mantıklı olan bu zindan benzeri etkinlikte özel bir drop alamadıktan sonra ne amacı kalıyor ki. Bunu biraz bile yapsalar oyunda o kadar çok şey düzelecek ki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt