İstek Dungeon pt hk.

bossy

Üye
Selamlar.

Grup Dungeon haritasında tatsızlık çıkaran oyuncular partiden atılınca veya kendi isteğiyle çıkınca neden kutulardan faydalanıyor ? Orasının mantığı birlikte hareket etmek değil mi zaten ? Oyun içi Job'lar dahil bir sürü adaletsizlik var yeter artık, Event yapmadan önce o adaletsizlikleri düşünerek iş yapın rica ediyorum. Ben her dungeon'a girişimde çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum. İşten güçten feragat edip bir oyun zevkimiz var onun da hakkaniyeti yok. En kısa sürede Job'lar için (en azından silah mesafeleri) gerekli güncellemeler yapılması temennimdir. Teşekkürler

birol2003

Üye
Partiyi fullemeden girmeyin arkadaşlar, rastgele oluşturulan partilerde bu olayların yaşanağı aşikar.

bossy

Üye
Çok saçma söylediğin. Senin dediğin şekilde olursa keyfi yere sırf birileri birini sevmiyor diye partidende atabilirler mantıklı şeylerle gel bence.
sevmediğim adamı zaten parti toplanırken almam hocam. sevmediğim şahsi problemim olan birisi yok zaten ama oda da bazen problemler yaşanabiliyor.

karizmatik137

Üye
sevmediğim adamı zaten parti toplanırken almam hocam. sevmediğim şahsi problemim olan birisi yok zaten ama oda da bazen problemler yaşanabiliyor.
Ya kardeşim söylediğimi anlayarak okurmusun ? Senin sevmediğin adam her kimse muhtemelen oda seni sevmiyor olabilir. Türkçesi buydu.

Jacques

Üye
Adam girip afk kalıyor dungeonda görevleri yapmıyor inci toplamıyor toxiclik yapıyor bu tür kişiler oylamayla atılabilmeli dungeondan.

birol2003

Üye
Böyle tipleri mimleyin almayın partilerinize arkadaşlar, kafa dengi güvenebileceğiniz size yamuk yapmayacak yanınıza alabileceğiniz 7 oyuncu yokmudur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt