dungeon rng si

hele_hele

Üye
ya beyler bayanlar dungeonlar açıldığından beri yapan biriyim aldığım itemler

mino---eartshaker-grup dungeon
life bloom ring - solo dungeon

bu normal mi ya milletin neler çıkarttığını gördükçe deliriyorum. 2 defa oyunu kapattım bugün.bu nasıl bir rng bu nasıl bir şans bakın 8 9 yada kaç aysa o günden beri dungeon yapıyorum yani. millet bırak takıyı falan yani saysam rahat 20yi bulur bugun sadece gordugum 9 tane uniq silah bu benim gördüğüm. çarı mı okutup üfletsem abdestliyimde yani. napayım çözümü olan? oyun yöneticileri sizi çok seviyorum rise çok seviyorum. siz herseyın en güzelini yaptınız. 1milyon kere rise online 10milyon kere rise online 100milyon kere rise online. dünyanın en iyi oyunu rise online çıldırdım artık

kylimcy

Üye
Zindanların ilk gününden bugüne kadar solo+grup zindanlardan 2 adet tabarise ve bilimum skill book harici hiçbir şey almadım desem :) Sen yine şanslı say kendini.

Witch_King

Üye
Bende aynı şekilde hiçbir şey alamadım. Sen bir lifebloom filan almışsın ya hani. Bende o bile yok sen düşün. Patchten sonra drop listesini görüyoruz artık. Vallahi inanamıyorum droplara. Meğer ne çok drop alan varmış. Ama bize zindan açıldığından beri hiçbir şey denk gelmemesi olağan dışı. Ayrıca bu bahsettiğim solo içinde geçerli. Hani bari birinden bir şey atsaydı konuşmazdım hiç. Bu arada unique silah takı filanda istemiyorum. Epic bile takı alamadım daha..

charmeloon

Üye
Olagan disi falan degil oyunun ayakta kalmasi icin ayarlamalar yapan teknik ekibi cok tecrubesiz. Dungeon diye bir sey yaptik insanlar item dusuruyor, dur sunlarin kaydini tutalim, kac kere girmisler, ne kadarlik item dusmus cok dusmusse drop ratesini dusurelim, az dusmusse arttiralim, hangi evente kac kere girmis, kac kere kazanmis, cok kazanmissa biraz handikapli bir parti ile atalim gibi dusuncelerinin oldugunu hic sanmiyorum, boyle genis bir analiz yerine 2 dk lik kod yazip saldim cayira mevlam kayira bir etkinlik duzenliyorlar.
Zindan ciktigindan beri girerim daha bir tane 10mlik item bile dusmedi.

hele_hele

Üye
Olagan disi falan degil oyunun ayakta kalmasi icin ayarlamalar yapan teknik ekibi cok tecrubesiz. Dungeon diye bir sey yaptik insanlar item dusuruyor, dur sunlarin kaydini tutalim, kac kere girmisler, ne kadarlik item dusmus cok dusmusse drop ratesini dusurelim, az dusmusse arttiralim, hangi evente kac kere girmis, kac kere kazanmis, cok kazanmissa biraz handikapli bir parti ile atalim gibi dusuncelerinin oldugunu hic sanmiyorum, boyle genis bir analiz yerine 2 dk lik kod yazip saldim cayira mevlam kayira bir etkinlik duzenliyorlar.
Zindan ciktigindan beri girerim daha bir tane 10mlik item bile dusmedi.
aynen öle ya .az once anladım bunu dünde denk geldiğim bir nick bugun de az önce item aldı. dün asasin ring almıstı bugun black soul ring aldı. ben artık rng falan inanmıyorum ya buda loto gibi mi sayın @BEARFACT @SunRise aynı kişilere mi gidiyor gene lootlar sürekli. bununda listesini tutmaya başlamak lazım sanırım her gun kimler ne alıyor diye. bunuda biz çözelim kardeşim

Crafter DendroctonuS

Üye
ya beyler bayanlar dungeonlar açıldığından beri yapan biriyim aldığım itemler

mino---eartshaker-grup dungeon
life bloom ring - solo dungeon

bu normal mi ya milletin neler çıkarttığını gördükçe deliriyorum. 2 defa oyunu kapattım bugün.bu nasıl bir rng bu nasıl bir şans bakın 8 9 yada kaç aysa o günden beri dungeon yapıyorum yani. millet bırak takıyı falan yani saysam rahat 20yi bulur bugun sadece gordugum 9 tane uniq silah bu benim gördüğüm. çarı mı okutup üfletsem abdestliyimde yani. napayım çözümü olan? oyun yöneticileri sizi çok seviyorum rise çok seviyorum. siz herseyın en güzelini yaptınız. 1milyon kere rise online 10milyon kere rise online 100milyon kere rise online. dünyanın en iyi oyunu rise online çıldırdım artık
Ben de oyun başından beri giriyorum bir kere assassin ring aldım başka bişi alamadım daha adamlar 40 tane karakter almış ya da kasmış oyuna giriyor sadece dungeon yapıyor daha sonra bir karakterde itemleri toplayıp satıyor onu TL ye çeviriyor ben ne anladım bu işten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt