İstek Dungeon Sıra Sistemi

EREBOSS

Üye
Merhaba yöneticiler , forum moderatörleri ve forum okuyucuları;
Dungeon Sisteminin oyunda aktif bir şekilde hizmete sunulmasından bu güne olan süreçte zaman zaman solo&grup dungeonlarına giremeyen bir kitle var.Bunun geri dönüşünü elbet almış olduğunuzu tahmin ediyorum
Bunun için Dungeon'a girişler için biz oyuncuların sürekli dungeon yoklaması çekmesinden ziyade giriş bağlantısının geliştirilerek-güncellenerek Sıra Sistemi modellemesi yapılması daha iyi ve sağlıklı olacağını düşünüyorum.
İyi günler.

umurcan946

Üye
Max servers limit reached. You can try again latter çok can sıkıcı olmaya başladı artık

rilax

Üye
dungeona girmeyi istiyorsan saatlerce öyle ağaç gibi oturup partiye falan girmeden sürekli deneyiş yapman lazım

rilax

Üye
koy bi sıra sistemi sıramızı bilelim ona göre hareket edelim balık tutalım bişey yapalım

CoderWho

Üye
Bu konuda katılıyorum sizlere çalışan insanlarınız zaten kısıtlı zamanda oyun oynayabiliyoruz. Bu sürede quest mi kovalayalım, farm mı kovalayalım, pk mı atalım ? ha bide dungeon var ha bire denemek gerekiyor bunu yaparsak da önceki saydıklarımdan hiç birini yapamaz hale geliyoruz. Ama bahsettiğiniz gibi bi sıraya alma sistemi olursa sıraya girer bi yandan questlerimize felan bakabiliriz gibi geliyor bana da.

rilax

Üye
hiç sorma ya şu kadar basit şey için saat 9 dan beri oyundayım daha bir kere girebildim charı bir yere park ettim tık tık tık tık tık tık tık tık imanım gevredi allah kahretsin bir kere daha giriim daha girmeyecem ya bu nedir yaa

STONKS

Üye
İşin kötü yanı biz elle tıklayıp girmeye çalışıp giremezken, mouse makrosu olanlar yazdı koordinatlı bir makro şimdi bi tuşa basıyolar içerisi boşaldığı anda giriyolar..

rilax

Üye
İşin kötü yanı biz elle tıklayıp girmeye çalışıp giremezken, mouse makrosu olanlar yazdı koordinatlı bir makro şimdi bi tuşa basıyolar içerisi boşaldığı anda giriyolar..
en güzelini yapmışlar böyle saça öyle tarak yani imkanım olsa bende yaparım amele gibi ne uğraşıcam tık tık tık tık tık

EREBOSS

Üye
Bence de bunun için bir çalışma yapılmalı ki şuan bunun üzerine düşünülen gerekli bir güncelleme olduğuna inanıyorum çok iyi bir fikir ve olması gereken bu olmalı diye düşünüyorum.Sağlıklı olanda bu olmalı bakalım konuyu açtım ve forumda buna benzer birden fazla konu var.Elbet bu çalışma yapılacak ve güncelleme ile gelecektir.Bekleyip göreceğiz

Kenshin

Üye
Merhaba,

Geliştirici Ekip konuyla ilgili bir çalışma yapmaktadır. Zindan içerisindeki yaratıkların konumlandırılması da düzeltilecek. Kimsenin mağdur olmaması için çalışılıyor.

EREBOSS

Üye
Discord sohbet üzerinden zindan-dungeon için paylaşılan gelişmelerinizi takip ettim de şuan ki limiti 3 katına çıkarmak sizin için kısa süreli bir çözümmüş gibi gözüküyor lakin bu oyunu biliyoruz ki bu rakamdan fazlası oynuyor.Halen de sıra sistemi kesin çözüm olacağına inanıyorum.Kesinlikle olması gereken sistem bu . Evet her yeni bir sistem geleceği zaman iyisinin yanında kötü sonuçlar da doğrucaktır evet haklı olabilirsiniz ama küçük müdahaleler ile emin olun biz oyuncuları memnun edecek siz de hizmetinizin karşılığını alacaksınız diye düşünüyorum.Her oyuncunun İvedilikle istediği güncelleme bu.

EREBOSS

Üye
Umarım şuan ki güncelleme çalışmaları içerisinde Dungeon - Zindan sistemini bu şekilde bir güncelleme gelir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt