Dungeon Taşlar

andac21

Üye
Bir şey soracağım bu dungeondaki taşlar hakkında bir güncelleme gelecek mi? Çok uğraştırıyor ve bilgisayarı kasan biri için daha da zor. Acaba oraya bir npc ile atıyorum 500 k coin ile direkt geçiş sağlansa vs. Bu konuda bir düşünceniz var mı yoksa taşlara zıplamaya devam mı?

arnold

Üye
I like the idea, ive also put a suggestion in to get training add parkour added to Dorion, so people can practice it :D

Müzisyen

Yeni Üye
Bir şey soracağım bu dungeondaki taşlar hakkında bir güncelleme gelecek mi? Çok uğraştırıyor ve bilgisayarı kasan biri için daha da zor. Acaba oraya bir npc ile atıyorum 500 k coin ile direkt geçiş sağlansa vs. Bu konuda bir düşünceniz var mı yoksa taşlara zıplamaya devam mı?
bilgisayarı kasan zaten bu oyunu farm için oynuyordur.. aksi halde pk atamaz daha çok kasar pk atmayan bir adamda oyundan zevk almaya değil parasını yemeye bakar :D

zindanlar bence raid gibi olmalı slotun altına yatıp can basarak değilde insanlar aklını kullanarak zindanı geçmesi gerekebilir.

örnek vermek gerekirse: Bir bosu kesmek için takımca çalışılmalı ve her bir parti üyesine bir görev düşmesi gerekir bir kişi yanlış yapınca baştan o bosu kesmeye çalışılmalıdır bu şekilde olursa zindanlar daha keyifli olur

günlük girip 20 dkda zindan bitirip expi alınca bir anlamı kalmıyor

cemde46

Üye
Evet bir npc eklense hoş olur daha bügün adam gene çıktı :) partiden en azından 500k gold olsa 2 tane var 1m yapar buda oyundan gb erimesi için en azından başka bir yöntem geçebilen gene geçsin sıkıntı yok geçemeyende 500kx2 ye kıysın:) iyi geceler herkes mutlu olur bence

RickSancheZz

Üye
masaüstü pcde atlama yerlerinde bir kere düşmeyen ben laptopta orayı geçemiyorum, iyi pc şart.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt