PhenomenonTv
Üye

bugün bende ilk defa dungeon a girdim bazı bilgileri aktarırken yetersiz kalmış olabilirim. ama ilk defa girecek olan arkadaşları aydınlatacağını düşünüyorum iyi seyirler
teşekkürler beğenmenize sevindimEline sağlık güzel video olmuş. Sonuna kadar izledim gayet akıcı bir anlatımla bilgilendirmişsin
kapalımı zindan sunucuları şuan ? ben şuanda hem zindan giriş deniyorum hem forum takip ediyorum.Arkadaşlar zindan sistemi yeni ve yoğunluklar yaşanabiliyor. Zindan sunucuları bir süreliğine bakımda, yaşadığınız problemlerin çözümü için çalışılıyor.
Evet, bir süreliğine bakıma alındı. Aralıklarla girmeyi deneyebilirsiniz.kapalımı zindan sunucuları şuan ? ben şuanda hem zindan giriş deniyorum hem forum takip ediyorum.
dün gece 1 de işten gelince denedim. sabah erken saatlerde denedim. şuan öğlen saatlerinde denemekteyim malesef hiç giremedim.Evet, bir süreliğine bakıma alındı. Aralıklarla girmeyi deneyebilirsiniz.
Yaşadığınız problemler için üzgünüm. Zindan sistemi yeni ve bu tarz aksilikler yaşanabiliyor, yetkili ekibin problemlerden haberi var ve çözüm için çalışmalarına devam ediyor.dün gece 1 de işten gelince denedim. sabah erken saatlerde denedim. şuan öğlen saatlerinde denemekteyim malesef hiç giremedim.
kral dün akşam girmiştim ben şuan geçici süreliğine kapatılmış sanırımne girmesi1423434 kere denedim almadı
teşekkürlereline sağlık bro