Dungeon ve Atak ban uygulaması saçmalığı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JohnPlane

Üye
Dün dungeon da 4 tane BP priest 3 mage ve ben Asas olarak varım. Bir türlü arkadaşlar buff ve heal atmıyor ölüp duruyorum iyi kötü ilk 2 bölümü geçtik sulu bölüme geldik canıma tak etti artık. Atak yapmayı bıraktım iyi kesin ne haliniz varsa görün dedim ve oturdum. Benim yaptığımda doğru değil kabul ediyorum ama ne yapacağım buff ac heal olmadan dalıp dalıp ölecekmiyim ?. Bu sırada video çekiyorlar arkadaşlar ve ben Atak ban yiyorum bunun karşılığı bu mudur ?

Ayrıca birde yeni moda olmuş sc bas kaç kuruş pot bas 10 lira fakirmisin gibi muhabbetler dönüyor. Bir dungeon kalmıştı mağaza malzemesi kullanılmayan ordada zorluyorlar.

Opus Magnum

Üye
Ortada bir saçmalık yok aslında. Oyun kuralları gereğince uygulanmış hepsi bu.

4 prili partiden buff gelmemiş olması da düşündürücü. Hepsi healer DB olsa bile bunun anlayışla karsilanabilecegini düşünüyorum. Kasıtlı olarak atılmamış olması da bireysel çatışmaya işaret ediyor. Bence ortada saçma olan tek şey oyuncu didismesi.

Aziz

Üye
Dün dungeon da 4 tane BP priest 3 mage ve ben Asas olarak varım. Bir türlü arkadaşlar buff ve heal atmıyor ölüp duruyorum iyi kötü ilk 2 bölümü geçtik sulu bölüme geldik canıma tak etti artık. Atak yapmayı bıraktım iyi kesin ne haliniz varsa görün dedim ve oturdum. Benim yaptığımda doğru değil kabul ediyorum ama ne yapacağım buff ac heal olmadan dalıp dalıp ölecekmiyim ?. Bu sırada video çekiyorlar arkadaşlar ve ben Atak ban yiyorum bunun karşılığı bu mudur ?

Ayrıca birde yeni moda olmuş sc bas kaç kuruş pot bas 10 lira fakirmisin gibi muhabbetler dönüyor. Bir dungeon kalmıştı mağaza malzemesi kullanılmayan ordada zorluyorlar.
Bu tarz durumları oyun içerisinden bilet olarak gönderin. Buradan herhangi bir destek sağlanmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt