Dupe ciler

rafet41

Üye
isim vermek istemiyorum ama şahit olduklarım var birilerinin üstü ful itemli bekliyor restart geleceği an dupeliyorlar saygılar yöneticiler isim isterse özel pm sonra 500 tl satılır vs yapıyorlar komple clanın ban yemesi gerekiyor

ALFATURK

Üye
Evet piyasada +7 ve +8 Reaper çok, dupe yapacaklarsa ALFA sürecinde yapsınlar.
İlla fix'lenir.
Ama şimdiden o itemleri ortadan kaldırmaları lazım.
Silinen itemlerimiz vardı offline pazarda onlarıda geri verseler keşke....

wolfphenom

Üye
bi güncelleme gelse sadece karakterin ustundeki itemler kalacak gerisi silinecek dense offffff.

rafet41

Üye
Evet piyasada +7 ve +8 Reaper çok, dupe yapacaklarsa ALFA sürecinde yapsınlar.
İlla fix'lenir.
Ama şimdiden o itemleri ortadan kaldırmaları lazım.
Silinen itemlerimiz vardı offline pazarda onlarıda geri verseler keşke....
parayla satıyorlar millete hakmı bu

SARS

Üye
Malesef beta sürecinde temiz şekilde girmeyi bekleyeceğiz... bunlar olacaktır umarım fixlenir.

Son düzenleme:

rafet41

Üye
Alfa sürecinde ki oyuna para veren zaten aklından şüphe edilesi.
Hoş zamanında Raptor +10'a araba verenleri görmüştüm...
Onların kesin evlatları ya da çocuklarıdır bunlarda .
Babadan oğula nesil bu .............. ' ları.
aynen

SARS

Üye
Ben discord sayfasındanda yazdım bilinen 3 yöntemini. Girip bakabilirsiniz. Yayılır ise fixlenmeside daha kolay olur :) bence alfanın bile bu dupe yöntemlerinin fix işleminden sonra sıfırlanması lazım :)

rafet41

Üye
Ben discord sayfasındanda yazdım bilinen 3 yöntemini. Girip bakabilirsiniz. Yayılır ise fixlenmeside daha kolay olur :) bence alfanın bile bu dupe yöntemlerinin fix işleminden sonra sıfırlanması lazım :)
bilmiyorum nasıl oluyor

Karuckos02

Üye
Alfa zaten sıfırlanacak betada sıfırlanacak açıklama yapıldı o 500 tl veren gerizeklılara akıl erdiremiyorum zaten mal oğlu mallar

SARS

Üye
Alfa zaten sıfırlanacak betada sıfırlanacak açıklama yapıldı o 500 tl veren gerizeklılara akıl erdiremiyorum zaten mal oğlu mallar
Betaya geçerken değilde kafasına göre şöyle alfa 3.0 aşaması gibi sıfırlanmadan bahsettim :) beta geçişinde tabiki sıfırlanmalı :)

Vision

Senior Moderatör
İlgili sorunlar hakkında gerekli çalışmalar yapılıyor, kullanıcıların tüm loglarına erişilebiliyor ve kontrol ediliyor.
sıfırlanmayacak diye açıklanma yapıldı diye biliyoruz biz
Kapalı betaya geçişte sıfırlanacak. Yetkililerden duymadığınız bilgilere itibar etmeyiniz.

AMAGRADOTH

Üye
Hangi clan yaptı, dupeyi. Belge var mıdır acaba ? Şüphe nereden doğdu ?

Black Vortex

Üye
zaten herşey silincek deniyor. hangi ahmak silineceğini bile bile 500 tl verir ? şaka mı bu ciddi misiniz ?

rafet41

Üye
İlgili sorunlar hakkında gerekli çalışmalar yapılıyor, kullanıcıların tüm loglarına erişilebiliyor ve kontrol ediliyor.

Kapalı betaya geçişte sıfırlanacak. Yetkililerden duymadığınız bilgilere itibar etmeyiniz.
kapalı beta ne zaman boşa uğraşmayalım bari item kascaz diye

zaten herşey silincek deniyor. hangi ahmak silineceğini bile bile 500 tl verir ? şaka mı bu ciddi misiniz ?
neler dönüyor neler

Hangi clan yaptı, dupeyi. Belge var mıdır acaba ? Şüphe nereden doğdu ?
x adlı clanların dupe yaptığına gözle şahit olduk fazla aramanızada gerek yok gerçi üstünde itemle gezenlerede bakın anlarsınız birşeyler açıklandığında birşeyleri bir yere aktarıyorlar falan filan neyse

BelaOkuyan

Üye
her konuda oyuna olumluyum ama düpe yapılabilmesi, bu beni cidden üzdü. demek ki baştan önlem alınmadan yazıldı ve bu kadar kısa zamanda ortaya çıktı. birde düpe yüzünden oyuncuların neler çektiğini bildikleri halde yeni bir oyun motoru ile yapılmış bir oyunda oldu. muhtemelende trade sistemi ile yapılıyordur.

bakın, yazı geçmişine bakın bir tane olumsuz yorum bulamazsınız. biz sizden o olsun bu olsun diye dayatımda değiliz, bize sade ama temiz bir oyun yapın. düpe bütün emeğinizi heba eder, kimse grafik dinlemez steam daki malum oyun gibi olur.

Yolcu

Üye
Açıkca ifşa et yöneticilere ve bırakalım elinden gelenleri yapsınlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt