parayla satıyorlar millete hakmı buEvet piyasada +7 ve +8 Reaper çok, dupe yapacaklarsa ALFA sürecinde yapsınlar.
İlla fix'lenir.
Ama şimdiden o itemleri ortadan kaldırmaları lazım.
Silinen itemlerimiz vardı offline pazarda onlarıda geri verseler keşke....
evet inşbi güncelleme gelse sadece karakterin ustundeki itemler kalacak gerisi silinecek dense offffff.
aynenAlfa sürecinde ki oyuna para veren zaten aklından şüphe edilesi.
Hoş zamanında Raptor +10'a araba verenleri görmüştüm...
Onların kesin evlatları ya da çocuklarıdır bunlarda .
Babadan oğula nesil bu .............. ' ları.
yapanlarda sahlam clan sahipleri yayın yapanMalesef beta sürecinde temiz şekilde girmeyi bekleyeceğiz... bunlar olacaktır umarım fixlenir.
bilmiyorum nasıl oluyorBen discord sayfasındanda yazdım bilinen 3 yöntemini. Girip bakabilirsiniz. Yayılır ise fixlenmeside daha kolay olurbence alfanın bile bu dupe yöntemlerinin fix işleminden sonra sıfırlanması lazım
![]()
Alfa zaten sıfırlanacak betada sıfırlanacak açıklama yapıldı o 500 tl veren gerizeklılara akıl erdiremiyorum zaten mal oğlu mallarBen discord sayfasındanda yazdım bilinen 3 yöntemini. Girip bakabilirsiniz. Yayılır ise fixlenmeside daha kolay olurbence alfanın bile bu dupe yöntemlerinin fix işleminden sonra sıfırlanması lazım
![]()
Betaya geçerken değilde kafasına göre şöyle alfa 3.0 aşaması gibi sıfırlanmadan bahsettimAlfa zaten sıfırlanacak betada sıfırlanacak açıklama yapıldı o 500 tl veren gerizeklılara akıl erdiremiyorum zaten mal oğlu mallar
sıfırlanmayacak diye açıklanma yapıldı diye biliyoruz bizAlfa zaten sıfırlanacak betada sıfırlanacak açıklama yapıldı o 500 tl veren gerizeklılara akıl erdiremiyorum zaten mal oğlu mallar
Kapalı betaya geçişte sıfırlanacak. Yetkililerden duymadığınız bilgilere itibar etmeyiniz.sıfırlanmayacak diye açıklanma yapıldı diye biliyoruz biz
kapalı beta ne zaman boşa uğraşmayalım bari item kascaz diyeİlgili sorunlar hakkında gerekli çalışmalar yapılıyor, kullanıcıların tüm loglarına erişilebiliyor ve kontrol ediliyor.
Kapalı betaya geçişte sıfırlanacak. Yetkililerden duymadığınız bilgilere itibar etmeyiniz.
neler dönüyor nelerzaten herşey silincek deniyor. hangi ahmak silineceğini bile bile 500 tl verir ? şaka mı bu ciddi misiniz ?
x adlı clanların dupe yaptığına gözle şahit olduk fazla aramanızada gerek yok gerçi üstünde itemle gezenlerede bakın anlarsınız birşeyler açıklandığında birşeyleri bir yere aktarıyorlar falan filan neyseHangi clan yaptı, dupeyi. Belge var mıdır acaba ? Şüphe nereden doğdu ?