Durduk Yere Çıkan Macro Uyarısı (Relog İsteği)

ibrhmzkn94

Üye
Oyunda AFK dururken böyle saçma bir hata çıkıyor ben durduk yere relog atmak istemiyorum ve 1-2 saat AFK bırakıyorum yani uyarı ne zaman çıktı bilmiyorum, böyle saçma bir şey yüzünden ban yemem umarım. Yeni fark ettim ki uyarı çıktıktan sonra yaratıklar Z'ye gelmiyor, ve klavyemdeki ses yükseltme-kısma tuşları çalışmıyor.

Screenshot_1.png

Paris

Üye
Oyunda AFK dururken böyle saçma bir hata çıkıyor ben durduk yere relog atmak istemiyorum ve 1-2 saat AFK bırakıyorum yani uyarı ne zaman çıktı bilmiyorum, böyle saçma bir şey yüzünden ban yemem umarım. Yeni fark ettim ki uyarı çıktıktan sonra yaratıklar Z'ye gelmiyor, ve klavyemdeki ses yükseltme-kısma tuşları çalışmıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 6899
Merhaba,

Makro sistemi yeni ve geliştiriliyor. Bazı süreçlerde bu şekilde uyarılar verilebiliyor, CAPTCHA'yı yazmadığınızda oyun size ceza olarak oyunu kapatıp açmanızı söylüyor. Makro kullanmayan kullanıcılarımızın endişelenmesine gerek yok.

Bstrafe

Üye
Aynı konudan ötürü 4 tane destek talebi açtım . Copy paste cevaplar veriyorlar . Afk kalmak da suç olacak sanırım.

MiceS

Üye
Bazen yeri gelir slot dönerken 5 10 dk mola veriyoruz. O arada captcha geldiğinde yazmadigimizda relog atmak zorunda kalıyoruz. Bu durum gerçekten can sıkmaya başladı. Macroya çözüm bu değil güvenlik sistemini geliştirilmesi gerekli 3. Yazılım engellenmesi lazım. Bu durum gerçek kullanıcıların canını sıkmaktadir

nemesis04259

Üye
Merhaba,

Makro sistemi yeni ve geliştiriliyor. Bazı süreçlerde bu şekilde uyarılar verilebiliyor, CAPTCHA'yı yazmadığınızda oyun size ceza olarak oyunu kapatıp açmanızı söylüyor. Makro kullanmayan kullanıcılarımızın endişelenmesine gerek yok.
Merhaba bu sorun Dorion da pazar kuruncada oluyor. Pazar kuruyoruz bilgisayar açık ticaret dönsün istiyoruz bir bakıyoruz aa ne görelim oyundan atmış. Pazar kurup bir süre bekledim acaba neden atıyor diye ve ne göreyim macro uyarısı geliyor bir süre sonra oyun kapatıyor. Haliyle pazarda olduğumuz için yerimizden de kıpırdayamıyoruz. Bu konu hakkında umarım bir düzeltme gelir umuduyla yazıyorum.

Lord

Üye

Ekli dosyayı görüntüle 6899
Newbie oyuna başlayan insanlar var tanıdığım çok olumsuz tepki veriyorlar böyle şeylere. Düzeltilmesi için ticket attım, arkadaşlarımda attı umarım düzelir.

Paris

Üye
Merhaba bu sorun Dorion da pazar kuruncada oluyor. Pazar kuruyoruz bilgisayar açık ticaret dönsün istiyoruz bir bakıyoruz aa ne görelim oyundan atmış. Pazar kurup bir süre bekledim acaba neden atıyor diye ve ne göreyim macro uyarısı geliyor bir süre sonra oyun kapatıyor. Haliyle pazarda olduğumuz için yerimizden de kıpırdayamıyoruz. Bu konu hakkında umarım bir düzeltme gelir umuduyla yazıyorum.
Bahsettiğim gibi makro sistemi yeni ve geliştiriliyor. Bu süreçte bu tarz problemler yaşanabiliyor, yetkili ekip çalışmalarına devam ediyor güncellemelerle birlikte bu problem çözülecektir.

witche

Üye
çok can sıkıcı bir durum hele birde z yasaklaması yok mu birde buna rağmen heryer makro dolu

fstab

Üye
çok can sıkıcı bir durum hele birde z yasaklaması yok mu birde buna rağmen heryer makro dolu
onun çözümü basit google yazınca bile bulunabilen bir macro var ve oyunun %80 i onu kullanıyor onu engelleseler aslında tüm macro olayı çözülür, duyudğum kadarıyla oto can mana heal buf herşeyi yapabliyormuş oyunun %80 i suan malum şeyi kullanıyo

BilyG

Üye
macro kontrol mekanizmalarına, pazardaki ve balıkçıdaki durumlara benzer işin özünde afk olmak olan durumların istisnaları eklense yeterli olacaktır. bu ve benzeri istisnalar dışında diğer oyunlarda da olduğu gibi belli süre afk kalan otomatik log out olsa miss.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt