Öneri Düşen itemların yazı renkleri

sidespike

Üye
Merhaba,

Basit bir geliştirme belki ama arayüz açısından olumlu olabilir diye düşünüyorum. Parti üyelerine düşen itemların sağ alttaki yazıları sınıfı neyse o renkte yazabilir. Örneğin Epic item düştüğünde sağ altta pembe şekilde yazsın, unique düşerse sarı yazsın gibi. Bazen gözden kaçabiliyor bu şekilde daha dikkat çekici olur ve gözden kaçmaz diye düşünüyorum.

Volume53

Üye
Okcuyum bide 3lu5li ile Altan kaçırdıklarım oluyordu çok hakkımı yediler

lacosanostra

Üye
İtem düştüğünde ekranın üstünde yani z bastığımızda çıkan barın altına 3 4 saniyelik kime hangi drop düştüğünde party içindekilere gösterse çok iyi olur , yada tek soloda bu yapılabilir imkansız değil.

Alkoer

Üye
Kendimize item düştüğünde nasıl sol altta uyarı geliyorsa partydeki adamlara düşende gösterilebilir aynı yerde.

Ayarlardan üst üste konulan (pot gibi) itemleri ve common-rare itemleri göster-gizle seçeneği olabilir.

mygokcek

Üye
bence sana e mail gelsin hatta tele mesaj, group uyesi bilmem kim su itemi aldi!!@

Alkoer

Üye
bence sana e mail gelsin hatta tele mesaj, group uyesi bilmem kim su itemi aldi!!@
Dostum tabiki burda dalganı geçiyorsun ama başka oyunlara gir bi bak daha ne özellikler var.

Başka oyunlarda party başkanı dropların nasıl paylaşılacağını seçebiliyor. Yada iyi bir item çıktığı zaman party deki oyunculara itemi isteyip istemediklerini soruyor oyun. İsteyenler arasından çekiliş yada puanına göre kim hak ediyorsa o alıyor itemi. Bu söylediklerim sadece 2 oyundan örnek.

Şuan bizim oyunda ben 4 saat aynı partydeyim çıkan adamın yerine yeni giren adama rare takı düşüyor adam tozzzzzz

lacosanostra

Üye
0
Dostum tabiki burda dalganı geçiyorsun ama başka oyunlara gir bi bak daha ne özellikler var.

Başka oyunlarda party başkanı dropların nasıl paylaşılacağını seçebiliyor. Yada iyi bir item çıktığı zaman party deki oyunculara itemi isteyip istemediklerini soruyor oyun. İsteyenler arasından çekiliş yada puanına göre kim hak ediyorsa o alıyor itemi. Bu söylediklerim sadece 2 oyundan örnek.

Şuan bizim oyunda ben 4 saat aynı partydeyim çıkan adamın yerine yeni giren adama rare takı düşüyor adam tozzzzzz
boşa anlatıyosun bazıları yenilikçi değil yada bu işinde ekmeğini yiyorlar boşver , elbet yetkileler bi çözüm bulur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt