herkes senin gibi full iteme yakn takılmıyor mevcut kesimde pkden zevk almasın mıMevcut capin 85 olduğunu göz önünde bulundurarak royal premium ile şuan ki durum içerisin de karakterinizi 75 seviyeye ulaştırmanız görevler ile birlikte maximum 1 haftanızı alır. Önem arz eden exp aralığı 76-85 arasıdır çünkü mevcut exp aralığı hayli genişlemekte ve royal premium exp değeri oldukça düşmektedir.
''Old School MMORPG'' oynamak isteyecek hiç bir yeni oyuncunun 1 haftalık süreç içerisin de bunalacağını düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla kendinize farm alanı yaratabilmek için belirli sorunlar öne sürüyorsunuz daha mantıklı fikirler bulabilmeniz dileğiyle.
Kendi hayalini yorumlamışsın. Farm atılabilecek herhangi bir yaratık olmasın bu savaş alanında sadece PK atılmasına yönelik olsun istiyorum exp kasmaya uğraşan adamın farmla ne işi var. Ayrıca herkes royal premium almak zorunda değil her gün zevkine 2-3 saat oynayan insanlar var. Senin ve senin gibi bu zihniyette olan çok fazla insan olduğu için oyun herşeyi para harcamak üzerine dayatıyor. Herkes hırsla oynamak zorunda değilMevcut capin 85 olduğunu göz önünde bulundurarak royal premium ile şuan ki durum içerisin de karakterinizi 75 seviyeye ulaştırmanız görevler ile birlikte maximum 1 haftanızı alır. Önem arz eden exp aralığı 76-85 arasıdır çünkü mevcut exp aralığı hayli genişlemekte ve royal premium exp değeri oldukça düşmektedir.
''Old School MMORPG'' oynamak isteyecek hiç bir yeni oyuncunun 1 haftalık süreç içerisin de bunalacağını düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla kendinize farm alanı yaratabilmek için belirli sorunlar öne sürüyorsunuz daha mantıklı fikirler bulabilmeniz dileğiyle.
İlk önce üst seviye iteme yakın bir oyuncu değilim oyunu aktif olarak son üç aydır oynuyorum. Maddi kazanç gözüyle bakmadığım için karakterimi her geçen gün daha da geliştiriyorum ancak yaptığım geliştirmelerin , yansıttığım ve aldığım hasara orantıladığım da çok ufak oynatmalar yarattığını söyleyebilirim bu yüzden emin olun üst seviye eşyalı oyuncuların PK keyfi orta seviye eşyalı oyuncuların keyfi ile birbirine çok da uzak değil. En son 65 capte oynamış birisi olmasaydınız bunu gözlemleyebilirdiniz.herkes senin gibi full iteme yakn takılmıyor mevcut kesimde pkden zevk almasın mı
Kendi hayalimden ziyade geçmiş oyunlar da ki tecrübelerimi başlığınıza yorumladım. MMORPG olup rekabet içermeyen hiç bir oyun günümüzde mevcut değil keza söz konusu günde 2-3 saat oyun oynayıp keyif almak ise bunun temelini old school mmorpg oyunlar da atmak zorundasınız bu temeli atmak size yorucu geliyor ve keyif vermiyorsa size hitap eden bir oyun türü olmayabilir. İkinci olarak royal premium tabi ki de almak zorunda değilsiniz bu durum da exp konusun da şikayet etme hakkına da sahip değilsiniz sonuçta sunulan kolaylığı reddediyorsunuz.Kendi hayalini yorumlamışsın. Farm atılabilecek herhangi bir yaratık olmasın bu savaş alanında sadece PK atılmasına yönelik olsun istiyorum exp kasmaya uğraşan adamın farmla ne işi var. Ayrıca herkes royal premium almak zorunda değil her gün zevkine 2-3 saat oynayan insanlar var. Senin ve senin gibi bu zihniyette olan çok fazla insan olduğu için oyun herşeyi para harcamak üzerine dayatıyor. Herkes hırsla oynamak zorunda değil
Oyuna yeni başlayan, oyunu bilmeyen birisi 1 haftada 75 level olamaz. Görevler sonsuza kadar aralıksız devam etmiyor 50'li levellarda artık görevler tükeniyor ve bir sonraki görev serisi için bir şekilde dungeon yada rowla charını kasman gerekiyor.Oyuna yeni başlayan adamda itemde olmaz 2.köylerdeki saçma sapan harpy görevlerini vs yardım almadan itemsiz bir şekilde kesemezler onlar için oturup adam arayacaklar adam bulması bile vakitlerini alacak. Sadece oyunu bilen oturup kendini 25 e oradan 50 ye bedavadan başkasına kastıranlar rahat bi şekilde 1 haftada 75 olurMevcut capin 85 olduğunu göz önünde bulundurarak royal premium ile şuan ki durum içerisin de karakterinizi 75 seviyeye ulaştırmanız görevler ile birlikte maximum 1 haftanızı alır. Önem arz eden exp aralığı 76-85 arasıdır çünkü mevcut exp aralığı hayli genişlemekte ve royal premium exp değeri oldukça düşmektedir.
aynen öyle ama anlamazlar işte yeni oyuncular gelmezse itemler nasıl satılıcak kim alacak yeni oyuncu sürekli gelmesi gerekiyor ki oyun içi ekonomi durmasın.Oyuna yeni başlayan, oyunu bilmeyen birisi 1 haftada 75 level olamaz. Görevler sonsuza kadar aralıksız devam etmiyor 50'li levellarda artık görevler tükeniyor ve bir sonraki görev serisi için bir şekilde dungeon yada rowla charını kasman gerekiyor.Oyuna yeni başlayan adamda itemde olmaz 2.köylerdeki saçma sapan harpy görevlerini vs yardım almadan itemsiz bir şekilde kesemezler onlar için oturup adam arayacaklar adam bulması bile vakitlerini alacak. Sadece oyunu bilen oturup kendini 25 e oradan 50 ye bedavadan başkasına kastıranlar rahat bi şekilde 1 haftada 75 olur
Eşya düşürme oranları RNG Sistemi yani tamamen şans ile alakalı bir durum olmaktadır. 1000 mobta 10 eşya düşürebilirken, 100 mobta da 10 eşya düşürebilirsin. 10000 mobta hiç eşya da düşüremeyebilirsin. Belirttiğiniz süre içerisinde hiç drop alamamak, imkansız.arkadaşım oyun zevk amacından çoktan uzaklamıs durumda .zından sayılılarına bakıldıgında oyunun temel hedefi zındandan ıyı drop düşür pk ya çık..oyundaki içerik sadece zindan vede pk baskada bişey yok..pk ise zaten sorunlu krakterler arası denge menge hıcbır sey yok..zindanlar ise birine haftada 3 ünig atar birine 12 aydır 1 tane ünig atmaz boyle bir zindan modeli var..yani uzun lafın kısası oyun keyf zevk vermesi kımsenın umrunda degıl..para gelıyosa yönetim mutlu .ki epincileri sponsor yaptıklarında anladık zaten oyunun tıcaret hane olucagını çok şukurde oldu..