İstek Düşük level Zindan için Oyuncu bulamıyor

Maximiliantr

Üye
Merhaba, Size bir önerim olacak, 60 ile 69 level arası herkes aynı zindana girebilmeli (parti zindan) Şuan dün geceden beri 63 level zindana girecek bir parti bulamadım. Benim gibi bulamayan 65, 68 level oyuncularda var. Bunların hepsini hard modunda +60-65-69 olarak birleştirmeli, 70 level hell, 75 level ise Death olarak ayarlanmalı. Bunun analizi iyi tutmalısınız. Şuan var olan bir etkinlik var ama faydalanmayan oyuncularda var.

charmeloon

Üye
Yakinda herkes 75 olunca kimse zindan bulamayacak. 74 e kadar tek zindan 75 ustu farkli bir zindan ayarlanmasi lazim. 75ler exp kasmadigi icin birbirleriyle girsinler. Herkese su andaki levelinde girebildigi zorluga gore exp versin ve zindanin zorlugu da partinin ortalama leveline gore belirlensin.

Maraz37

Üye
Valla ben zıplamayı geçemediğim için girmiyorum gate koysalar iyi olacak ücreti mukabilinde tabiki

Anthelior

Üye
Ya da en güzeli oyuncuya göre ölçeklensin. Atıyorum 63 level ile 75 level adam aynı partiye girsin ama HP ve damageler her oyuncuya göre ölçeklensin (scaling).

Alkoer

Üye
Ya da en güzeli oyuncuya göre ölçeklensin. Atıyorum 63 level ile 75 level adam aynı partiye girsin ama HP ve damageler her oyuncuya göre ölçeklensin (scaling).
Çok mantıklı hatta xp partide ki gibi partide düşük lv olunca xp artsın.

Düşük lv alttan gelen adamlar rahatlar.

Anthelior

Üye
Çok mantıklı hatta xp partide ki gibi partide düşük lv olunca xp artsın.

Düşük lv alttan gelen adamlar rahatlar.
İlla ki artmasına da gerek yok. Herkese seviyesine göre hasar verilsin, herkese seviyesine göre EXP gelsin. Bu kadar basit. Böylece ne düşük seviye adam parti bulamama derdi çeker, ne de yüksek seviyelerin düşük seviyeleri partiye almamak için bir sebebi kalır.

Tabi teoride basit ama pratikte geliştirmesi ne kadar zaman alır ya da böyle bir şeye adım atarlar mı orası meçhul. Benden öneri karar yönetimin :D

Nihâvend

Üye
böyle konularda hemen müdahale etmiyorlar maalesef, oyu yönetiminin en geliştirmesi gereken yanı bu.. Aynı sorun CF etkinliklerinde de oluşuyor 60-75 arası level uçurumu var..

WhiteMorgan

Üye
Aslında gelmesi gereken ilk sistem şu: Zindana tıkladıktan sonra nerde olduğuna bakmaksızın tıklayanlar arasında otomatik eşleştirme yapacak. ( En az 1 Priest olacak şekilde otomatik dolduracak takımı)

Crushbane

Üye
Valla ben zıplamayı geçemediğim için girmiyorum gate koysalar iyi olacak ücreti mukabilinde tabiki
İlk sefer sistemi anlamadığımdan çok zorlandım. Dorion git townda yerdeki siyah beyazlı mermermidir herneyse taşlar var. Ortalarında siyah kısımları var. Farenin sağ tıkıyla kamerayı üstten görünüşe getir. Atlarken w-a-s-d tuşlarını kullanmaya alış başka türlü yapamazsın. O yerdeki mermerin siyah kısımlarından diğerlerine atlamaya çalış. Ben ilk atlama yerinde dash olmadan sw olmadan atlıyorum. 2. atlama bölgesinde ise dash ile atlamaları yapıyorum. İlk seferlerde o kadar sinir oldum ki oyunu kapatacaktım. Bir kaç sefer sonra keyifli bir hale bile geliyor.

WhiteMorgan

Üye
Moruk sen harbiden oyunu hiç oynamamış gibi konuşuyorsun, 400 tane zindan girmişliği vardır, partiye adam alınca ona göre alını nasıl olabilecek bir durum bu :)
Kardesim sen sorun çözülmesin mi istiyorsun 2 priest olsun ya adamlar o kısmını ayarlar. En az iki priest olacak şekilde eşleştirir. Çoğu mmorpg de bu sistem var zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt