Öneri Duyuru yapmadan bakıma alıyorsunuz oyunu

Abdullah Çınar

Üye
Ya kardeşim su bakıma alırken oyunu oyuncuya neden bir haber vermiyorsunuz ben bunu anlamiyorum slottayiz exp scroll basılı çat diye oyundan düştük bu nedir şimdi ya şu hareketten vazgeçin bı saat verin oyuncu kendini hazırlasın 5.dk müsade edin bı güvenli bölgeye geçsin ne biliyim SC basanin bı sc sinbitsin 1 tane exp sc boşa gitti telafi olur umarım yetkililerden cevap bekliyorum

@Vision
@BEARFACT

Abdullah Çınar

Üye
Planlı değil, anlık bir kopma yaşandığı için bu tarz bir sorun yaşadık.
İlginize teşekkür ederim birazdan burdan bı küfür içerikli argo konuşma yapmış olan bir arkadaşın screen shot paylaşıp konu ile alakalı açıklama yapıp sizi ve değerli yönetim ekibinden vision u etiketlicem bakimdayken hazır memnuniyet açısından bu küfürbaz arkadaşa ceza verilip tarafıma bilgi verirseniz çok ama çok memnun olurum

BEARFACT

Yönetici
Game Master
İlginize teşekkür ederim birazdan burdan bı küfür içerikli argo konuşma yapmış olan bir arkadaşın screen shot paylaşıp konu ile alakalı açıklama yapıp sizi ve değerli yönetim ekibinden vision u etiketlicem bakimdayken hazır memnuniyet açısından bu küfürbaz arkadaşa ceza verilip tarafıma bilgi verirseniz çok ama çok memnun olurum

Bu tarz konuları forum üzerinden almıyoruz, oyun içi veya site üzerinden destek bileti oluşturabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt