DÜZELTİLMESİ GEREKEN SORUNLAR GÜNCEL !!!!

Alphaa

Yeni Üye
Yeni yamada düzelecek dediğiniz bunların arasında bazı maddeler var ancak oyunda göze büyük oranda çarpan ve düzeltilmesi gereken hataları bildirebilmek adına konu açmak istedim bu hataların en kısa zamanda düzeltilmesi gerektiğini düşünüyoruz;
  1. Mage skillerinin her seferinde verdiği failed
  2. Death valley haritasında yeni görülen adamların nicklerini 2 kere ' o ' tusuna basarak anca görebiliyoruz fixlenmesi lazım ekrana girdiği an nicki gözükmeli
  3. Oyunda işletim sistemi ekstra ekstra yüksek bile olsa bir tık altında yani 1660-1650 - 1050 gibi ekran kartı ve buna benzeri işlemci kullananların bilgisayarında aşırı ısınma ve yüksek cpu %90-%80-%100 lere kadar kullanım oranı mevcut ve kim derse desin bu maddeme katılacak en az 2k user vardır.Ve bu cpu kullanımını falan en aza indirilmeli en düşük ayarlarda oynanmasına rağmen.
  4. Oyunda bir anda ekranın donup oyundan atması mavi ekran vermesi gibi bir anda sanırım yüksek cpu dan artık oyun kendisi atıyor kullanıcıları ve kime sorsam aynı problem var oyundan bir anda atıyor.
  5. Öldüğünde respawn yapınca ardından çekilince mouse de oyuna müdahale kalmıyor yanı sadece klavyeyle oynanıyor bir anda oyun karakter ancak tekrar ölmesi gerekiyorki bu hata geçsin diye mouse tıklamama problemide mevcut yani.
Şimdilik gözümüze çarpan bunlar ve bu hatalar normal karsılıyorum beta sürecindeyiz ve düzeltilmesi adına bu konuyu açmak istedim daha rahat görülebilsin ve bilinebilmesi adına kolay gelsin en kısa zamanda fixlenmesi dileğiyle.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt