Öneri Düzeltilmesi ve güncellenmesi gereken önemli konular !!!

Roche

Üye
Öncelikle alpha 1 den sonra alpha 2 nin bu kadar gelişip güzelleşmesinden dolayı hepinize teşekkür ediyorum ancak hala düzeltilmesi ve değiştirilmesi gereken sizin için basit ama biz oyuncular için önemli olan bir kaç düşüncem var ;

1 - Pm bildirimlerinin ve chat kısmının kesinlikle ayarlanması gerekiyor gelen pm belli olmuyor ve party chatte iken normal chat ve clan chat yazılarını göremiyoruz
2- Inventory penceresinin değişmesi ve geliştirilmesi gerekiyor görsellik kötü ve belli neyin nerde olduğu belirsiz
3- Oyunun Pve kısmı çok güzel olmuş hissiyat olsun görev olsun keyifli bir şekilde gidiyor ancak oyunun Pvp mekanikleri pk kısmı biraz sıkıntılı vuruş hissiyatı alamıyoruz arada görüntü bugları oluyor ve karşı ırka vurup vurmadığımız belli olmuyor bu bence en önemlisi çünkü tüm oyuncular için oyunun en önemli yeridir Death Valley buradaki bu sorunu hissiyatı çözmeniz gerçekten çok önemli
4- Priest Jobunun skiller hiç belli olmuyor özellikle heal skilleri heal atıyor mu ne yapıyor anlaşılmıyor bunları görüp anlayalım ki oyunumuzu ona göre şekillendirelim
5- Tüm karakterlerin biraz daha büyük olması gerekiyor gerek mob yanında olsun gerek herhangi bir map te olsun karakterler çok küçük duruyor biraz daha heybetli ve iri olması gerekiyor her jobun

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar bu belirttiğim konular hakkında bana katılan oyuncu arkadaşlarımız var ise onlarda bu konu altına fikirlerini belirtsinler ki yapımcı arkadaşlarımız da bu konuları görüp oyuncuların isteğine göre eminim ki düzenleme yapacaktır.

Herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim..

ROCHE

gentleman

Üye
Karakterlerin büyümesi konusuna katılıyorum. Karakterlerin büyük olması gerektiğini Alfa 1.0 den bu yana sürekli yazdım ama bir değişiklik göremedim malesef

Avcii2i

Üye
Vuruş hissi çok zayıf oyunda ve dediğin gibi priestler heal attıklarını ben oyun içindeki skill seslerinden anlıyorum herhangi bir belirgin görüntü çıkmamakta.(yüksek ayarlarda)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt