MrJacues
Üye

Merhaba Sevgili RoW Yöneticileri,
Bu mesajı herhangi bir ticket kanalından hangi yönde paylaşacağımı bulamadığım ve kafa karışıklığımı gidermek adına hem moderatörlerin hem yöneticilerin okuması adına paylaşıyorum. Oyunun ilk açıldığı haftadan beri tam ve aktif 5 gün oynuyorum. Gerek forumda, gerek pazarda, gerek oyun içerisinde aktif bulunuyor ve keyif alıyor(dum). Fakat premium bittikten sonra hem exp hem pazar yapmak hemde oyundan keyif alma-maya başladığımı farkettim. Sıralayacak olursak;

Yönetim ekibine en derin saygılarımı sunuyorum.
İyi oyunlar, iyi forumlar diliyorum.
Bu mesajı herhangi bir ticket kanalından hangi yönde paylaşacağımı bulamadığım ve kafa karışıklığımı gidermek adına hem moderatörlerin hem yöneticilerin okuması adına paylaşıyorum. Oyunun ilk açıldığı haftadan beri tam ve aktif 5 gün oynuyorum. Gerek forumda, gerek pazarda, gerek oyun içerisinde aktif bulunuyor ve keyif alıyor(dum). Fakat premium bittikten sonra hem exp hem pazar yapmak hemde oyundan keyif alma-maya başladığımı farkettim. Sıralayacak olursak;
- Oyundaki geliştirmeler(Update) veya güncellemeler sadece Patch Notes olarak geliyor, ve gelen patch notları kanımca yeterli değil.
- Bir önceki Game mod üzerinde 2.0.0 patchinde çalışan bir argüman 2.0.1 patchinde bozuluyor ve bunu oyun yöneticileri fark etmiyor, bug abuserlar farkediyor. Faydalanacak bir bug ise faydalanıp genel herkes ekmeği keşfettiğinde ise forumda konu açıp "Bu bugu düzeltin!" başlığında paylaşım yapıyorlar.
- Hissedilen FPS/Grafik/CPU güncellemeleri Open Beta sürecinde canımızı sıksa dahi şuan sanki daha da kasıntı daha da tecrübesiz bir client ve formatta oyunu oynuyoruz hissiyatı geliyor.
- Aktif memnuniyet oyunun ilk açıldığı hafta neredeyse her konu altında brief ve feedbackleri sağlam verilirken, şuan olumsuz konular neredeyse olumlu konuları geçti.
- Oyunda revizeye gidileceği söylenen FX çalışmaları çok başarılı, oyun ilk açıldığındaki efektler ve görseller ile günümüzdeki patch ile ciddi bir emek var, bu konuda Dizayn ve tasarım ekibine teşekkür etmek istiyorum.
- Makro ve hilelere alınan sert tedbirler, gerekli miydi? Bence gerekiliydi fakat user sayısında ciddi bir kayıp verdi RoW ama umuyorum Global pazara açıldığında bu kaybı telafi ederler.
Yönetim ekibine en derin saygılarımı sunuyorum.
İyi oyunlar, iyi forumlar diliyorum.