İstek Düzenlemelerin hızlandırılması vs.

MrJacues

Üye
Merhaba Sevgili RoW Yöneticileri,

Bu mesajı herhangi bir ticket kanalından hangi yönde paylaşacağımı bulamadığım ve kafa karışıklığımı gidermek adına hem moderatörlerin hem yöneticilerin okuması adına paylaşıyorum. Oyunun ilk açıldığı haftadan beri tam ve aktif 5 gün oynuyorum. Gerek forumda, gerek pazarda, gerek oyun içerisinde aktif bulunuyor ve keyif alıyor(dum). Fakat premium bittikten sonra hem exp hem pazar yapmak hemde oyundan keyif alma-maya başladığımı farkettim. Sıralayacak olursak;

• Oyundaki geliştirmeler(Update) veya güncellemeler sadece Patch Notes olarak geliyor, ve gelen patch notları kanımca yeterli değil.
  • Bir önceki Game mod üzerinde 2.0.0 patchinde çalışan bir argüman 2.0.1 patchinde bozuluyor ve bunu oyun yöneticileri fark etmiyor, bug abuserlar farkediyor. Faydalanacak bir bug ise faydalanıp genel herkes ekmeği keşfettiğinde ise forumda konu açıp "Bu bugu düzeltin!" başlığında paylaşım yapıyorlar.
  • Hissedilen FPS/Grafik/CPU güncellemeleri Open Beta sürecinde canımızı sıksa dahi şuan sanki daha da kasıntı daha da tecrübesiz bir client ve formatta oyunu oynuyoruz hissiyatı geliyor.
  • Aktif memnuniyet oyunun ilk açıldığı hafta neredeyse her konu altında brief ve feedbackleri sağlam verilirken, şuan olumsuz konular neredeyse olumlu konuları geçti.
  • Oyunda revizeye gidileceği söylenen FX çalışmaları çok başarılı, oyun ilk açıldığındaki efektler ve görseller ile günümüzdeki patch ile ciddi bir emek var, bu konuda Dizayn ve tasarım ekibine teşekkür etmek istiyorum.
  • Makro ve hilelere alınan sert tedbirler, gerekli miydi? Bence gerekiliydi fakat user sayısında ciddi bir kayıp verdi RoW ama umuyorum Global pazara açıldığında bu kaybı telafi ederler.
Şuan premium user olarak oynamaya ve destek vermeye devam eden arkadaşlara oyunda ve forumda başarılar diliyorum, bu bir veda değil fakat ben bu oyun için şuan premium çekme düşüncesinde değilim. Lütfen bunu eleştiri olarak kabul edin ve beni yargılamayın. Yalnızca oyunu forumdan takip ederek oyunun gelişim süreçlerini zevkle takip edeceğim, lakin bir gün oynama isteği ve her şeyin düzeldiğini hissedersem tam destek Rise Cash çekip oyuna geri döneceğim. :coffee:

Yönetim ekibine en derin saygılarımı sunuyorum.
İyi oyunlar, iyi forumlar diliyorum.

Yener

Üye
Merhaba
Yazdıklarına katılıyorum. Bende senin gibi beklemedeyim, premium ve market eşyası almak şuan için havaya atılan para olarak görmekteyim çünkü elde edebileceğim bişey yok

morganlefay

Üye
Yönetimin acilen elini cebine atıp düzgünce bir tester ekibi kurması gerekiyor. Mevcutta hali hazırda tester ekibi varsa bu dediğimden de önce o arkadaşların işine son vermeliler.
Bundan sonraki süreçte o ekip %100 onay vermediği sürece herhangi bir update çıkmamalılar.
Her güncellemede oyuna ekstra bir şey gelecek diye beklerken varolan fonksiyonlar bozuluyor ya da kapatılıyor.

JaxSui

J
Kesinlikle ben de katılıyorum. Test ekibinin hiçbir şeyden anladığını düşünmüyorum. Hatta bir başvuru açın ben de başvurmak istiyorum.

Alkoer

Üye
3 gün önce premium aldım sanırsam. en azından zindan var günlük girerim premium olsun diye düşünmüştüm. şimdi olsa almazdım premium beklerdim.

MrJacues

Üye
Yönetimin acilen elini cebine atıp düzgünce bir tester ekibi kurması gerekiyor. Mevcutta hali hazırda tester ekibi varsa bu dediğimden de önce o arkadaşların işine son vermeliler.
Bundan sonraki süreçte o ekip %100 onay vermediği sürece herhangi bir update çıkmamalılar.
Her güncellemede oyuna ekstra bir şey gelecek diye beklerken varolan fonksiyonlar bozuluyor ya da kapatılıyor.
Bence GameX diye kanal olacağına Test kanalı olsun ve bunu görünmez(inv.) olarak sadece yapım ekibi ve test ekibi görsün. Patch önce oraya uygulansın ve mutlu edecek sonuçlar alınırsa Aarvad'a getirilsin görüşündeyim. Test ekibi mutlaka vardı fakat keşke daha ince eleyip sık dokusalar...

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,
Öncelikle öneri ve şikayetlerinizi dikkate aldığımızı bilmenizi isteriz.
Oyunumuz erken erişim sürecinde olduğunu lütfen unutmayalım. Eksiklikler ve hatalar zamanla giderilecektir. Her yamada oyunumuz dahada gelişiyor ufak tefek aksilikler çıksada hızla müdahale ile sorunların önüne geçiliyor.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.

soulgrisman

Üye
Selamlar,
Oyunumuz erken erişim sürecinde olduğunu lütfen unutmayalım. Eksiklikler ve hatalar zamanla giderilecektir. Her yamada oyunumuz dahada gelişiyor ufak tefek aksilikler çıksada hızla müdahale ile sorunların önüne geçiliyor.

İyi forumlar.
kötülemek, yada olumsuzluk yaratmak istemem ama. her yamada daha da gelişmek yerine aksine gerileme oluyor. gelen güncelleme de sorun giderilmiş olarak değil mutasyona uğramış şekilde geliyor.
oyun içi ticket attığımız da soruna inmek yerine, baştan savıcı bir yazı ile geri dönülüyor.

Alkoer

Üye
Selamlar,

İyi forumlar.
hocam yapma gözünü seveyim. teknik olarak tabiki sizinle yarışma şansımız yok ama erken erişim cümlesi sadece 65lv sınır diye geçiyor. betadan tek eksiği 65lv sınırı diye düşünüp başladı çoğu insan . şuan priest oynuyorum yaklaşık 20 senedir olduğu gibi ama oyun oynanmayacak seviyede. partyde ki adamı seçememe gibi ölümcül bir mekanik çalışmazken birçok görsel öğe üzerinde çalışılıyor.

bence oyunun resmi çıkış reklamı ve şuanki durumu çok kötü.

lütfen önce oyunun en önemli mekanikleri üzerine yoğunlaşın. daha sonra oyunu mona lisa kadar güzel yapabilirsiniz inanıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt