Dv , Farm Ve Craft Hakkında Yapıcı Eleştiri Ve Fikirlerim.

hsynonay88

Üye
Öncelikle merhaba , konunun amacı son zamanlarda çok fazla dv'de ve oyunda aktif bulunan biri olarak fikirlerimi belirtmek.

1. Hemen hemen her slottan upgrade itemleri düşmekte , özellikle uniq ve epic upgrade itemler. Bu kadar upgrade yapılan bir oyunda npc dışında olmamalı. Slottan droplandığı zaman oyun ekonomosine inanılmaz zarar verdiğini düşünüyorum. Çünkü oyunda biriken paranın çıkışı en basit bu yolla yapılır. Düşünün npc'den alınsa ne kadar gb erir. Oyuncudan oyuncuya transfer olduğunda oyun içi para çıkışı olmuyor. Bazı arkadaşlar farmı düşüreceğini söyleyebilir , bende charımı diziyorum farm atıyorum ancak olay çok basit şekilde ayarlanabilir , mobların coini biraz yüklestilebilir yada dv haritası dışında droplar kaldırılabilir.

2. Dv'de özellikle radiant slotları tamamen kapanmış durumda. En güçlü birkaç clan dışında farm atmak imkansız. Bu da oyunda , oyuncular arası uçurumun çok daha fazla açılmasına sebep oluyor. Bu slotlar anti-afk yani row açılmayan hale gelebilir. Ya da bir diğer öneri herkes faydalansın diye droplar farklı moblara da dağıtılabilir. Bir başka fikirde slotlar 5'li 5'li yerine 3-2 gibi daha dağınık farklı lokasyonlarda olabilir.

3. Dv'de bazı slotlar tamamen boş durumda. Sürekli haritada geziyorum. Polyarmed slotu , harpy slotları , SoothSayer Slotu hep boş belli ki dropları çok az. Belli başlı farm slotları ise hep dolu. Tüm oyuncularda aşırı item yok , herkes bu slotlarda ki mücadeleye giremiyor , bu sebeple bu boş slotlarında değerlenmesi özellikle solo oyuncular için iyi olacaktır. Sonuçta dv haritası ve oyuna hareket getirir.

4. Craft itemler , özellikle bonuslu def ve atak veren kıyafetlere , takılara ilgi sıfır durumda. Örneğin kıyafette %10 mob atak var. E yemekte var % 10. Belt var biliyorsunuz +0da % 5 mob atak veren. mattalar var. regilia var , kanat var , pus armor var , relic var. Bunlar olunca % 25 sınırı hemen yakalanıyor. VE sonuçta e tabi mantıken craft kıyafet ve takılar değersiz , önemsiz hale geliyor. Pk dengesiyle hiç alakası olmayan , oyunun craft kısmını güçlendirmek için en azından mob atak kısmında ki % 25 artmalıdır.

Herkese iyi oyunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt