albatros30
Üye

Arkadaşlar merhaba, solo olarak dv de farm yapılabilecek slotlar neler ve dropları neler bilgilendirebilecek varmı
Hem risede hem genel hayatımda aynı soruları soruyorum kendimeyapılan son güncellemeden benim anladığım yönetim elle bile farm yapılmasını istemiyor. Eşyanız olsun ya da olmasın gidin DV'ye diyor ve bu yeni oyuncuları bir noktada kaçıracak bir şey ne yazık ki
Valla hocam ben bas bas bağırıyorum hatalı olduğu bölümleri düzeltilmesi gereken sorunları ama asla dinlendiğimi düşünmüyorum bir kere bile evet haklısın bunu inceleyelim demediler. Benden sonra herhangi bir x yayıncısı veya yönetime kendini göstermek için şekilden şekile giren bazı insanlar (Sanırım hepimiz biliyoruz kim olduklarını) aynı şeyi söyleyince. Evet ******cim incelenmesi için belirticem dönüşü geliyor@PattleBriest | Veinia Asaslar çok adi insanlar 30 kere exp yatırdılar beni bilerek yapıyolar tm dv farm kesiyom golem az bi vuruyo gerisi golem vurup 30 kere golem yattım burda yeni oyuncu oynamaz rise online asas kitlesi sövcem ama boş ver adi insanlar