DV Farmı

albatros30

Üye
Arkadaşlar merhaba, solo olarak dv de farm yapılabilecek slotlar neler ve dropları neler bilgilendirebilecek varmı

emrdrc

Üye
Aynen, farm atmak isteyenleri görünmez onlarca asas köpek balığı gibi dv 'de bekliyorlar... Göz açtırmıyorlar... :S

emrdrc

Üye
hagard-haddar vb yerlerde de zaten drop oranı çok düşük.. DV'de fazla diyorlar ama haftalardır drobum yok :S Garip....

N1pple

Üye
dv de zor farm atarsın hocam solo olarak, zira yönetim son güncelleme ile elle farmı krallık haritalarında bitirdi dv de atacaksın dedi eyvallah dedi insanlar ama o da ne dv de de kanal sayısı 1 e düşürüldü :) Yani anlayacağın pvp atılsın da pve olmasa da olur modunda şuan oyun. Dv 1 e düştüğünde şanslıysan 3-4dk bir slotta durabilirsin genel olarak çok zor çünkü bowlda tutunamayan bütün asas arkadaşlar 2-3lü gruplar halinde senin kafanda görünmez olarak beleş bp için bekliyor olacaklar. Dv2 açıkken şansına saat 11-12den sonra birkaç saat farm atma en azından slotta biraz olsun durabilme şansın olur o süreçte de poison rock flame rock diviner gibi yaratıkları kesebilirsin solo olarak.

Bogateg

Üye
Solo oyunculara son darbeyi vurdular son patch de kardeşim zorda olsa undead ve deathlord dönüyordum şimdi imkansız hale geldi , diğer basit slotlarda çöp kasabilirsin o da saatte 5m kasarsan şanslısin , günde dv 5 saat farm atıyorum 1 haftadır kastigim para 1 GB bile değil , artık sadece zindana giriyorum

HeaveN

Üye
Dv çok zor farm atman 2 dakika bir asas kesiyor Dv -2 açılmıcak dediler ama ilerki süreçte belki açarlar çok yoğun olursa.
Akşam üzeri açıyolar güzel oluyo çok yoğun oluyo oyun Şuan Dv1 tek olması iyi Dv2 çok farm oyun gb giriş olcaktır bi süre oyun oturana kadar
Tek Dv1 kalması mantıklı ama çok kalabalık Asaslar içimizden geçiyor :)

Powerslave

Üye
yapılan son güncellemeden benim anladığım yönetim elle bile farm yapılmasını istemiyor. Eşyanız olsun ya da olmasın gidin DV'ye diyor ve bu yeni oyuncuları bir noktada kaçıracak bir şey ne yazık ki

PattleBriest | Veinia

Üye
yapılan son güncellemeden benim anladığım yönetim elle bile farm yapılmasını istemiyor. Eşyanız olsun ya da olmasın gidin DV'ye diyor ve bu yeni oyuncuları bir noktada kaçıracak bir şey ne yazık ki
Hem risede hem genel hayatımda aynı soruları soruyorum kendime :D Abi hiç mi görmüyolar ya?

HeaveN

Üye
@PattleBriest | Veinia Asaslar çok adi insanlar 30 kere exp yatırdılar beni bilerek yapıyolar tm dv farm kesiyom golem az bi vuruyo gerisi golem vurup 30 kere golem yattım burda yeni oyuncu oynamaz rise online asas kitlesi sövcem ama boş ver adi insanlar

PattleBriest | Veinia

Üye
@PattleBriest | Veinia Asaslar çok adi insanlar 30 kere exp yatırdılar beni bilerek yapıyolar tm dv farm kesiyom golem az bi vuruyo gerisi golem vurup 30 kere golem yattım burda yeni oyuncu oynamaz rise online asas kitlesi sövcem ama boş ver adi insanlar
Valla hocam ben bas bas bağırıyorum hatalı olduğu bölümleri düzeltilmesi gereken sorunları ama asla dinlendiğimi düşünmüyorum bir kere bile evet haklısın bunu inceleyelim demediler. Benden sonra herhangi bir x yayıncısı veya yönetime kendini göstermek için şekilden şekile giren bazı insanlar (Sanırım hepimiz biliyoruz kim olduklarını) aynı şeyi söyleyince. Evet ******cim incelenmesi için belirticem dönüşü geliyor :D Ben anlamadım adam mı kayırıyolar yoksa gerçekten sırf user gelsin diye 3-5 izlenen yayıncıların ellerine mi muhtaçlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt