JohnPlane
Üye

Oyunun başında sözü verilen birşeydi Death Valley'de aktif pk dönmesini sağlayacaktı. Günün random veya belirli saatinde 50 undead king kes 50 dread cyclops kes 100 karşı ırk kes Elite kutu verelim veyahut işte craft materyali veya 24 Saat,48 Saat skin tarzı hediyeler buda çok basit bir sistem erkenin erken aşamasında eklenicekti hiçbir oyuncu sıkılmayacaktı pk atarken veya farm atarken ama bu kaldı bunuda 75 Cap öncesi getirmeniz gerekiyor bence.
Bazen oyunu çok eleştiriyoruz ama bu tabiki oyunu beğendiğimiz ve oynamaya devam edeceğimiz için insan sevdiğine kızar en çok :=)
Bu arada Rise online yönetimi sizleri tebrik ediyorum her ne olursa olsun iyi götürüyorsunuz oyunun gelişiminden ben şahsen menmunum çalışmalarınızın başarılarınızın devamını diliyorum.
Bazen oyunu çok eleştiriyoruz ama bu tabiki oyunu beğendiğimiz ve oynamaya devam edeceğimiz için insan sevdiğine kızar en çok :=)
Bu arada Rise online yönetimi sizleri tebrik ediyorum her ne olursa olsun iyi götürüyorsunuz oyunun gelişiminden ben şahsen menmunum çalışmalarınızın başarılarınızın devamını diliyorum.