Dx11 bu hatayı aşamıyorum

Fertaen42

Üye
Dx11 bu hatayı alıyorum sebebi bulamadım laptop kullanıyorum ekran kartı hd graphic 3000
İ3 2. 1 gün indirmek için bekledim hüsran uardımcı olacak varmı herşey güncell çok sey denedim

Aziz

Üye
Dx11 bu hatayı alıyorum sebebi bulamadım laptop kullanıyorum ekran kartı hd graphic 3000
İ3 2. 1 gün indirmek için bekledim hüsran uardımcı olacak varmı herşey güncell çok sey denedim
Merhabalar;

Ekran kartınız malesef 10.1 i destekliyor. Oyun ise Directx 11 olarak yapılmış durumda. Bu durumda oynayanamazsınız.

İyi forumlar.

utkucanc

U
Merhabalar;
Bilgisayarınızda bir ekran kartı bulunmuyor gibi gözüküyor. Onboard ekran kartı olarak tabir edilen işlemci yardımı ile grafik işlenen bir grafik biriminiz var. Bilgisayarınız bu oyunu kaldırmıyor. Yeni bir bilgisayar almadığınız sürece oyunu oynayamazsınız.

Fertaen42

Üye
Bu durumda olan cok insan var zengin mi oynayacak bu oyunu sadece

Fischer

Üye
Bu durumda olan cok insan var zengin mi oynayacak bu oyunu sadece
Merhaba,

Sadece ekran kartını baz alırsak; Rise Online World oyununu oynamak için minimum olarak NVIDIA Geforce GTX 780 veya AMD Radeon R7 370 ekran kartına sahip olmalısınız. Günümüz teknolojisinde NVIDIA'nın 900 serisi bile düşük donanım olarak sınıflandırılırken, Unreal oyun motoruyla yapılmış bir MMORPG oyun olan RoW'un minimum sistem gereksinimlerini, şu an ki mevcut seviyesinden daha düşük bir seviyeye çekmek sağlıklı olmaz.

Kısacası; bu durum geliştirici ekibin elinde olan bir durum değil. Yeni nesil oyunları sağlıklı bir şekilde oynamak için donanımlarınızı güncellemelisiniz.

Rise Online World sistem gereksinimlerini görmek için buraya tıklayın.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt