E-posta adresim çalındı, Rise online mailimi değiştiremiyorum onca emeğim boşa mı gidecek

defenderrr

Üye
Merhaba, daha önce de ticket attığım gibi e-posta adresim çalındı ve ulaşamıyorum. E-posta adresim kendi isim ve soyismime ait ve kalan tüm bilgiler de zaten bana ait telefon numarası vb. kimlik fotoğrafımı da atabilirim kontrol edebilirsiniz, oyun açıldı açılalı gece gündüz emek verip karakterimi seviye atlattım şu an 65 lvl.
Anlıyorum, güvenlik nedeniyle ve hesap satış nedeniyle e-posta değişimi yapılmamakta ama benim sorunum keyfi bir değişim değil
Mail adresimi çalan şahıs kolaylıkla şifremi, herşeyimi değiştirebiliyor ve söylediğim gibi gecemi gündüzüme kasıp 3 hafta uykusuzca exp kasarak buraya geldim, belirli bir zaman sonra 65 sınırı da kalkacak ve bu tempoya devam edeceğim.
Hesabımın benim açımdan güvenliği yokken nasıl bunu yapabilirim onca emeğimin çöp olmasını istemiyorum söylediğim gibi tüm bilgiler bana ait kimlik fotoğrafımı vs. iletebilirim mail ismim ve soyismime kayıtlı, telefon numarası dahil kalan tüm bilgiler benim üzerime..
Lütfen yardım edin

Paris

Üye
Güvenlik sebebiyle mail değiştirilmemektedir. Mail'inizi kurtarma seçeneklerini deneyebilirsiniz.

defenderrr

Üye
Güvenlik sebebiyle dediğiniz her bilgi şahsıma ait, hepsini kanıtlayabiliyorum yaptığınız şey haftalarca olan uğraşımı, emeğimi çöpe atmaktan başka birşey değil.
Mailimi kurtarabilsem foruma konu açmaya kadar uğraşmazdım

HeaveN

Üye
Mailnizi güvenlik koruması yokmu oyun bu konu pek birşey yapamaz çünkü sizi teyit etse bile hesap açılışı mail bağlıysa onuda almak lazım
uğraşmanız lazım biraz mail adres kurtarın 2 mail kurtarma ekleyin güvenlik telefon onay giriş ekleyiniz eğer mail komple gittiyse zor bu durum
siz şimdi mail destek ekibine yazmanız lazım ordan destek almak için

HeaveN

Üye
Büyük ihtimal bilgisayarınızda 3 yazılım party hile var dosya indirdiniz bi yerden ? mail hesap çalma kolay işlem deil adam mail giriyosa
sadece oyun deil banka hesaplarına bile kontrol etmiş olabilir öncelikle oyun deil bilgisayarında bireysel bankacılık şifre müşteri hizmet numarasını çalmış olabilir
bu tür konulara hep uyarıyoruz dosya indirmeyin hile kullanmayın macro kullanmayın kimse dinlemiyo bizi.!

defenderrr

Üye
banka hesaplarımın ve bireysel her üyeliğimin mail adresim ile ilişiğini tamamen kestim hiçbir balantı kalmadı

Zafer1991

Üye
Maile cozum bulmalari gercekten sart 1 mail hesabi ile yillarca rise oynamak aklima bankalar,sosyal medya hesaplari,ve bircok konu geldi biz dedik ki yilda 1 kez bile olsa gelmeli adamlar kredi kartlarini patlatiyor. Rise guvenlik diyor userin guvenligi nerde soulbond sistemi bile 1 yilken mail degisimi yapilmamasi ne kadar sacma guvenlik diyorsaniz cozum sunayim kisinin mailindeki (telefon) ile carin guvenligindeki telefon eslesmezse mail degismesin telefon kalici kalsin carla hattini devredicek degil ustune carini saticak olan yine satar maille satar yine satar burdaki amac satis degil uyelik alirken bircok kisi hotmail aldi hotmailde guvenligi tartisilir. Boyle sorunlarla daha cok kisi magdur olucak.....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt