easy solo dungeon priest

istanbulls26

Üye
arkadaşın 57 lvl priesti var zindanda bosu kesememiş bende girdim bende beceremedim :D normal birşey mi yoksa priestin kombosu vs varda onu mu yapmıyoruz yani ben okçuyum priestten anlamıyorum yardımcı olacak biri var mı

Lonarad

Üye
boss sürekli can yenilediği için zor bayağı kanka sizlik bişi yok :D

suistimal61

Üye
%150 damage olan skili kullan kardesim 2sn 1sn coldown olan skilleri kullanırsan kesmen zor, ben 3-4 dakikada kesiyorum 8 paper set 53 görev silahı 8 takı set ve atak artırırcı eldivenler ile,ama ileri geri zr skil yapman lazım elinle ben bazen sol elimle yaparken sağ elime geciyorum :)

feysummer

Üye
+7 paper set 53 görev silahı +8 takı set onun dışında hiçbirşey yok 15-20 pot basarak 57 levelden beri kesiyorum. Ben malice de atıyorum

istanbulls26

Üye
arkadaşlar sağolun söylediklerinizi daha denemedim ama muhtemelen işe yarar +7 paper set 53quest silahı 8str takı set yani bu çarında kesebilmesi lazımmış onu öğrenmiş oldum :D hayır birşey atacağı yok zatende bir umuttur yaşamak

istanbulls26

Üye
R akıl s r akıl daha kolay Keserler kanka :) ama önce akıl ayrıca drobu da fena değil siz hiç bişi beğenmiyonuz
drobu fena değil derken şakamı yaptın yoksa gerçekten hiç item attımı sana :D yani bosstan gold ve mana potu dışında birşey almadım okçuyla her gün2 haktada dönüyom bir ikigün kaçırdım okadar

Dreamwalker

Üye
arkadaşın 57 lvl priesti var zindanda bosu kesememiş bende girdim bende beceremedim :D normal birşey mi yoksa priestin kombosu vs varda onu mu yapmıyoruz yani ben okçuyum priestten anlamıyorum yardımcı olacak biri var mı
Defans kırma (skillin adını unuttum, 4 debuff verince açılıyor) kullanmanızı tavsiye ederim.
Bossa geldiğinizde, buffınızı tazeleyip skillerinizi iki tane 2sn cooldownu olan vuruşları açacak şekilde dağıtabilirsiniz. Örneğin 48buff 48 heal verebilirsiniz. ( Hem 2 kere fazla hasar vurmuş hem de daha az beklemiş olursunuz).

Digna Nyx

Üye
Merhaba,
55 level priest ile easy dungeon bitirdiğim video :

Itemler, priest görev chitin seti, statlar 127 int kalanı str, silah 125ap 53 lvl de alınan görev silahı, takılar 7-8 str hp karışık.
Kullanılan skill, 20 lvl atack skill'i.

ametay

Üye
Normal değil. 58 levelde görev itemleri ve +8 takılar ile kestim. Lakin sadece %150 skili kullanmayın.
200 ve 250 i de seri şekilde kullanın. Ayrıca tortue açık olsun. 1sn dursanız hemen canı dolar. Seri olmanız lazım

Breathface

Üye
R otomatik saldırı yaptır ve devamlı skil vur malice atma daha cok hp yeniliyor. mana kaçırma kesersin. ben de +6 bp set +8 takı var kesiyorum 57 lwlde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt