Easy Solo zindan Job Eşitsizliği

Thorin

Üye
56 lvl hem okcu hem warrior charım var okcu ile 10 15 dk da rahatça SON mob dahil kesebiliyorum.

aynı lvl aynı itemlere sahip warriorum var 20dk da mobları zar zor kesiyorum SON mobun canını açamıyorum bile.

burada bir eşitsizlik var.

STONKS

Üye
Ya okçu demeyin şunlara zaten %15 kıstılar açıklamada yapmıyolar. okçuyla kesiyom dedikçe vurdular okçunun kafasına

6ix9inecomboo

Üye
dostum bırakın artık şu muhabbeti her jobun kendine göre avantajı ve dezavantajı var napalım ozaman warıorların avantajlı olduğu alanlar için onu mu nerfleyelim

Dvorah

Üye
Jobun fanatiği de hic cekilmiyor. Arkadas warrior problemli diyor digerleri dalga geciyor. Bence her joba ozel bir boss modeli olmali. Hepsi hemen hemen ayni vakitte kesilsin ki dungeon denen seyin amaci bu zaten final bossunu kesemedikten sonra ne anlami kaldi?

6ix9inecomboo

Üye
jobun fanatikliği ile alakalı değil her mmorpg oyununda olduğu gibi bütün jobları birbirlerine karşı üstünlükleri var zayıflıkları var her işine gelmediğinde bu nerflensin yok bu job bufflasın dersen işin içinden çıkamazsın

Thorin

Üye
Jobun fanatiği de hic cekilmiyor. Arkadas warrior problemli diyor digerleri dalga geciyor. Bence her joba ozel bir boss modeli olmali. Hepsi hemen hemen ayni vakitte kesilsin ki dungeon denen seyin amaci bu zaten final bossunu kesemedikten sonra ne anlami kaldi?
tarafsız mantıklı yaklaşım için teşekkür ederim bunu anlatmaktı amacım.

Thorin

Üye
jobun fanatikliği ile alakalı değil her mmorpg oyununda olduğu gibi bütün jobları birbirlerine karşı üstünlükleri var zayıflıkları var her işine gelmediğinde bu nerflensin yok bu job bufflasın dersen işin içinden çıkamazsın
örnek: sen okçusun defansın zayıf atağın seri scroll basarak hem defansif hem seri atağa sahip oluyorsun.
ben warriorum defansım sağlam atağım yavaş ap scrol bassam bile yine mobu kesemiyorum

ben zindanı kastederek konuşuyorum diğer alanları kast etmiyorum. item eşit lvl eşit sen final yapıyorken ben yapamıyorum. bütün mesele bu.

6ix9inecomboo

Üye
dostum bende derim ki pk alanında eşit itemli okçuyla veya asasla warıor bi ws atsın bakalım sonuç ne oluyor napalım ozaman okçuyu mu bufflayalım warıoru mu nerfleyelim bu işin sonu yok priest oynayan bi taraftan bişey diyor öbürü başka bişey diyo. her jobun kendine has avantajları var bunu karakter açarken düşünüp ona göre seçiyoruz

Thorin

Üye
dostum bende derim ki pk alanında eşit itemli okçuyla veya asasla warıor bi ws atsın bakalım sonuç ne oluyor napalım ozaman okçuyu mu bufflayalım warıoru mu nerfleyelim bu işin sonu yok priest oynayan bi taraftan bişey diyor öbürü başka bişey diyo. her jobun kendine has avantajları var bunu karakter açarken düşünüp ona göre seçiyoruz
sen ya okumuyorsun ya anlamıyorsun gereksiz bir tartışma bak ne yazıyor yukarda!

ben zindanı kastederek konuşuyorum diğer alanları kast etmiyorum. item eşit lvl eşit sen final yapıyorken ben yapamıyorum. bütün mesele bu.

umarım anlamışsındır

6ix9inecomboo

Üye
sende benim dediklerimi okuyorsun heralde her jobun farklı alanlarda avantajı var zindanda okçu iyidir pkda warıor başka konuda priest ama herkes kendi açısından bakıyor hangi birine düzenleme yapıcaksın

harmony

Üye
Sınıflar üzerinden yorum yapmak yerine boss'lara mekanik eklenmeli. Sürekli aynı skilleri olduğun yerden kullanarak çok banal bir oyun deneyimi olmamalı. Sınıfların kendilerine ait özelliklerini dengelemeyi istemeyip oynanabilirlik seviyesinin arttırılmasını isterseniz daha yapıcı bir eleştiri olur diye düşünüyorum.

Boss'ların normal yaratık gibi olmasını görmekten sıkılmadınız mı?

Şunu da ekleyeyim, "solo" adı altında bir etkinlik varsa sınıf farketmeksizin tüm etkinlik içeriklerinden yararlanılması gerekiyor lakin bu sınıfları düzenleme şeklinde olmamalı.

Thorin

Üye
siz zindanın ne amaçla bu oyunda olduğunu bence öğrenin

haberler14

Üye
56 lvl hem okcu hem warrior charım var okcu ile 10 15 dk da rahatça SON mob dahil kesebiliyorum.

aynı lvl aynı itemlere sahip warriorum var 20dk da mobları zar zor kesiyorum SON mobun canını açamıyorum bile.

burada bir eşitsizlik var.
bende aynı durumdayım artık solo zindana girmiyorum çünkü harcadıgım manayı karşılamıyor wariror ile imkansız gibi kesmek

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt