Ne alaka? Son bos vurduğundan fazla can yeniliyor. İki tarafta görev itemiyle takıldığında warrior hiç bir iş yapamıyor. Sence denk mi bu 2 karakter ?Gravesle jungle dönebiliyorum aynı itemlerle jinxle kesemiyorum burda bir eşitsizlik var
tarafsız mantıklı yaklaşım için teşekkür ederim bunu anlatmaktı amacım.Jobun fanatiği de hic cekilmiyor. Arkadas warrior problemli diyor digerleri dalga geciyor. Bence her joba ozel bir boss modeli olmali. Hepsi hemen hemen ayni vakitte kesilsin ki dungeon denen seyin amaci bu zaten final bossunu kesemedikten sonra ne anlami kaldi?
örnek: sen okçusun defansın zayıf atağın seri scroll basarak hem defansif hem seri atağa sahip oluyorsun.jobun fanatikliği ile alakalı değil her mmorpg oyununda olduğu gibi bütün jobları birbirlerine karşı üstünlükleri var zayıflıkları var her işine gelmediğinde bu nerflensin yok bu job bufflasın dersen işin içinden çıkamazsın
sen ya okumuyorsun ya anlamıyorsun gereksiz bir tartışma bak ne yazıyor yukarda!dostum bende derim ki pk alanında eşit itemli okçuyla veya asasla warıor bi ws atsın bakalım sonuç ne oluyor napalım ozaman okçuyu mu bufflayalım warıoru mu nerfleyelim bu işin sonu yok priest oynayan bi taraftan bişey diyor öbürü başka bişey diyo. her jobun kendine has avantajları var bunu karakter açarken düşünüp ona göre seçiyoruz
zindanlara girmek istiyosan karakter açarken ona uygun olan jobu seçip geliştirmeni tavsiye ederimzindanin amacı nedir o zaman arkadaşlar?
abi insanlar istiyo ki kendi oynadığı karaktar hem tek başına farm yapsın hem zindan hem pk öyle bi dünya yok oyuna başlamadan önce bunu düşünüp karakterni seçiceksinyani her job her yerde iyi olcak diye bir şart yok
tamam dostum öğrenirim sana iyi zindanlarsiz zindanın ne amaçla bu oyunda olduğunu bence öğrenin
bende aynı durumdayım artık solo zindana girmiyorum çünkü harcadıgım manayı karşılamıyor wariror ile imkansız gibi kesmek56 lvl hem okcu hem warrior charım var okcu ile 10 15 dk da rahatça SON mob dahil kesebiliyorum.
aynı lvl aynı itemlere sahip warriorum var 20dk da mobları zar zor kesiyorum SON mobun canını açamıyorum bile.
burada bir eşitsizlik var.