Easy Solo zindan Job Eşitsizliği

Lynx35

Üye
warrior 60 olmadan kesmesi çok zor 60 level le bile uğraştırıyor çok , bu dungeon için farklı bir sistem olmalı , knight online da bir etkinlik vardı adı aklıma gelmedi oraya girince herkes warrıor oluyor skiller aynı eşit herkes , bu tarz birşey olsa içeri girildiğinde herkes biran önce bitirip çıksa saatlerce bir dungeon a girmek için bekliyorsun , karşılığı muamma zaten , harcadığın vakit e yanıyor insan sonra!!

platoon0x

Üye
jobun fanatikliği ile alakalı değil her mmorpg oyununda olduğu gibi bütün jobları birbirlerine karşı üstünlükleri var zayıflıkları var her işine gelmediğinde bu nerflensin yok bu job bufflasın dersen işin içinden çıkamazsın
kardeşim ne saçmalıyorsun jobların farklı avantajları olduğunu herkes biliyor fakat her karakter oyunun ücretsiz sunduğu günlük etkinliği bitirebilmeli, biri uzun biri kısa sürede yapsın ama bitirebilsin.

Dvorah

Üye
sende benim dediklerimi okuyorsun heralde her jobun farklı alanlarda avantajı var zindanda okçu iyidir pkda warıor başka konuda priest ama herkes kendi açısından bakıyor hangi birine düzenleme yapıcaksın
Kardeş pk atmıyoruz solo zindan diyoruz bak solo diyoruz tek başına yani, sırf zindan etkinliği için ayrı hesap mı oluşturulur iyi misin sen?

Sercio

Üye
Bende warior ile son boss u kesemiyorum , optimize edilmeli can yenileme oranları

kopil

Üye
dostum bende derim ki pk alanında eşit itemli okçuyla veya asasla warıor bi ws atsın bakalım sonuç ne oluyor napalım ozaman okçuyu mu bufflayalım warıoru mu nerfleyelim bu işin sonu yok priest oynayan bi taraftan bişey diyor öbürü başka bişey diyo. her jobun kendine has avantajları var bunu karakter açarken düşünüp ona göre seçiyoruz
Okcuyla pkda warriora oluyorsan oyunu sil hocam. Ok atip atip light feetle kaciyorsunuz. Sivrisinek gibi her taraftan ok geliyor birine gidip vuramiyoruz. Okcuyla sadece hp sc basarak tum zorluklarda dungeoni bitirirsin. Warriorla full sc ile kesmen daha uzun suruyor. Okcunjn armoru dusuk falan diye aglamayin ya. Suan warrior en sikintili class. Her turlu buffa ihtiyac duyuyor, 60 skilli saka gibi vuruyor, tek basina farmi zor vs vs. Adam sikayetini yazmis sen oynadigin classa aglamissin. Elinize 30mlik bir golden bow aliyosunuz, kesemediginiz mob yok. Warrior 200mlik silah aliyor sizin kadar seri donemiyor.
3 5 combonuza bir delay ekleseler buralar aglama duvarina doner. Biz warriorla saniyede 1 atak yaparken, okcular makroyla saniyede 8 ok atiyor. El ile atani da var olay bu degilde. Bos bos adamin sikayetine kendinizi sokmayin. Animasyon iptali ile skill combo yapiyosunuz. Normalde bunun fixlenmesi lazim. O zaman ne olacak?

rotute

Üye
okçu olarak zaten dungeonı hızlı bitirmek dışında alternatifimiz yok

Alkoer

Üye
Sizin burdaki mantığınıza göre her sınıf aynı hp aynı defans aynı atak ta olmalı. Herşey eşit olmalı.

Alkoer

Üye
solo zindan için evet tamda bu. baştan sona solo zindanı kastediyorum hep farklı yerlere çekiliyor.
Burda genel olarak bile bu şekil düzenleme yapılamaz diyorum siz daha da ileri gidip belli bir etkinliğe göre düzenleme istiyorsunuz.

Warriorun okçu hızında olması size doğru geliyormu?

Lonarad

Üye
Bence 5. bi karakter eklensin. Hem görünmez olsun, hem çok vursun hem de çok zor ölsün, uzun menzilli alan skilleri de olsun, kendine 5k hp buffı verebilsin ve her yere çok hızlı gitsin.

Böyle bir karakter gelmediği sürece herkes yok şu kötü yok bu böyle yok şu şöyle diye zırıl zırıl ağlamaya devam edecek çünkü.

Son düzenleme:

Thorin

Üye
Burda genel olarak bile bu şekil düzenleme yapılamaz diyorum siz daha da ileri gidip belli bir etkinliğe göre düzenleme istiyorsunuz.

Warriorun okçu hızında olması size doğru geliyormu?
Sen kimdin? Oyun yetkilisi falan mı? yetkili isen soruyorum solo zindanı ne amaçla yaptınız? Yok değilsen solo zindan ne amaçla bu oyuna getirilmiş onu bilmiyorsun olayı başka yerlere çekmeyin

Okçu mage bp pri bu etkinlikten faydalansin warior? Faydalanmasin o zaman nerede adalet?

Alkoer

Üye
Sen kimdin? Oyun yetkilisi falan mı? yetkili isen soruyorum solo zindanı ne amaçla yaptınız? Yok değilsen solo zindan ne amaçla bu oyuna getirilmiş onu bilmiyorsun olayı başka yerlere çekmeyin

Okçu mage bp pri bu etkinlikten faydalansin warior? Faydalanmasin o zaman nerede adalet?
adalet diye bişey yok.

bu oyunda sen her kimsen bende oyum.

kimsenin canının isteğine göre düzenleme yapılmaz. önce kendi isteğinizi tarafsız olarak bir düşünün ondan sonra verilen tepkilere laf atın.

WoxHades

Üye
Bir konuya giriyorum mageler çok güçlü bir konuya giriyorum herkes BP priest oldu bir konuya giriyorum okçu kesiyor ben kesemiyorum bir konuya giriyorum warriorlar tek atıyor canları inmiyor adamları kesemiyorum.Çok garip çok çok garip herkes oynamadığı jobun güçlü olduğunu söylüyor.

N3v3N

Üye
Dungeondaki moblara defans, can, can yenileme nerflerinin gelmesi tüm oyuncuları mutlu eder. Warrior kesemiyor mage kesemiyor okçu kesiyor muhabbetleri de son bulur.

Iwilliamz

Üye
Kesinlikle dogru tespit. Okcu karakterler hard modu kolayca bitirirken, warrior karakterler easy modu bile zor bitiriyor. Harcanan pot da 3kati fazla. Warrior karakterin oyundaki +si nedir?

HeaveN

Üye
ben 65 lvl im belki ondan rahat kesiyom ama yine kolay deil son mob kesmek sonuçta bos bide canı doluyor kendi kendine :)

Alkoer

Üye
Zindan kolay yapılarak sorun çözülür. Zaten birçok oyunda zindanın amacı günlük oyuna bir süre girip biraz xp biraz pot kazanmaktır. Zararla çıkılmaz zindandan. Bi de üstüne drop alırsan tam olur.

Job olarak nerf buff tüm oyunu etkiler.

CuthalionAegnor

Üye
56 lvl hem okcu hem warrior charım var okcu ile 10 15 dk da rahatça SON mob dahil kesebiliyorum.

aynı lvl aynı itemlere sahip warriorum var 20dk da mobları zar zor kesiyorum SON mobun canını açamıyorum bile.

burada bir eşitsizlik var.
Kardeş mp mageyle son bos bile kesemiyoruz sen yine kesebiliyorsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt