Öneri Efsane olmuş.

hzljoepr

Üye
İtemlere değer vermeniz ''basic rare epic legendary'' tarzında efsane olmuş. bende konularımda bundan bahsetmiştim. fakat konuları yanlış bi internet sitesine açmışım. burayı sonradan farkettim. her neyse başarılı. Başarılarınızın devamını bekliyorum.
Adsız.jpg

İnsanlar benim düşüncelerimi görünce bu çok saçma knight online özentisi vs. vs. değişik tarzda yorumlar yapıyordular. en azından kafamdan 10 fikir çıktıysa 1'ini 12 den vurmuşum ki. rise online ekibi benim fikrimi beğenip oyuna koymuş. belki kendimi zorlasam daha güzel fikirlerde ortaya koyarım ama. gerek yok. oyun zaten güzel.
Şimdilik bu kadarı yeterli yani ben bu işi zevk alarak yapıyorum hoşuma gidiyor. o yüzden kendimi zorlayamam. en azından bugün için :)
Yani demek istediğim bu kadar aga. bu fikri ben oynadığım bi oyun var Legend Online diye ordan çalıntı yaptım ama. Oyunda inanın böylesi birşey çok zevkli bi hale getiriyor oyunu o bahsettiğim oyunda epic item düşürmek için saatlerce zaman harcıyorduk. çabalıyorduk. üstümüzü full epic item yapmak için.
en azından sizler bana kulak verip dinlediğiniz için teşekkür ederim. benim amacım zaten hype almak felan değildi. tamamen bu oyunu geliştirmeye odaklanmıştım. gerek yok ben hype alsam ne olur almasam ne olur. yani.

Ekli dosyalar

• 1618407015914.png
    1618407015914.png
    468.6 KB · Görüntüleme: 37

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt