Egg yumurta Slotlar tek kişi Tüm sunucu alması!

HeaveN

Üye
Egg Yumurta slotlar arkadaşlar çoğunu bilmekdeyim biraz tabi bu işten para kastım ama insanlar bilip kasmasını isterim.
Tüm sunucular bu tür kişiler nasıl hızlı yumurta kasıyo onu söylücem..

Tavuk çıkma süresi:20 dakikadır..
Bir sunucu başlarken siz kestiyseniz o size göre çıkmakta yine her sunucu kesme göre diğer sunucu geçerken yine sizin önünüze tavuk çıkar
Yani bir Rotasyon çizmeniz lazım o rotasyon çizen günde 5bin bilemedin 10bin yumurta topluyo buda bir mob farm yapmaktan daha iyidir.

Günlük 2-3 gb arası para bırakmaktadır. Eğer slot sizin elindeyse tüm yerler.

Bu pek adil değil daha öncede söyledim yönetim anlatıyoruz anlamıyo yada biz yanlış yapıyoruz bir kişinin tüm sunucu tavukları kesmek saçmadır.
Evet ben bu işten para kastım oyunda ama kendimde olsa böyle karlı bir para kazanmak istemiyorum oyun herkese adil olması şarttır.

Yada buna çözüm bulması lazım Yukarda sağ sunucu değişim en az 5 dakika sunucu değiştirme engel gelebilir.

Yada Tavuklar random olabilir harita tek aynı yer nokta deil tüm bölge noktalar dağılabilir.

Herkese iyi oyunlar.

HazyShade

Üye
Tavuk respawn süresini 15-25 dk arası random yaparsın biter.
Sunucu arası geçiş 5 dk koymak çok olumsuz durumlar ortaya çıkarabilir. Sunucu değiştirip party arayanı da etkiler, Server1 e pazardan birşey alıp tekrar slota dönecek adamı da etkiler.
Sadece tavuklar için değil, arkeoloji, toplama materyalleri ve dericilik mobları için aynı şey geçerli.

HeaveN

Üye
Random çözüm olabilir dediğin gibi sistem bilsen exp mob kesmeyi bırakır bu iş girersin.
Deli gibi para bırakıyo günlük 3gb kasıyosun diyorum 10 günde en kral item alırsın.

SinanS

Üye
Yanlış bence. Ben kimi sunucuda 8 kimi sunucuda 10 dk bekledim..Bence yumurta respawnları random şuan

HeaveN

Üye
@SinanS Kim kestiyse tavuk 20 dakika sonra yine ordan çıkıyo tüm sunucuları gezip kes dönüşüm yaparsan tüm sunucuları sen alıyosun
20 dakika 130 yumurta geliyo bana nasıl random olabilir ? ne zaman çıkcanı hatta nerde çıkcanı kadar biliyorum ben

Turin

Üye
5 bin 10 bin kasan adamın sağlam hayatsız olması lazım. Tavuk respawnları 20-25dk arası random olursa bu yeterli zaten tek kişinin dönmesini engellemek için. Saniye tutan işsizlerin de önüne geçilmiş olur

Mitraileusse

Üye
Bu konu hakkında rahat 20 30 mesajımız var konumuz var en sonunda bende o slotçulardan biri oldum 4 5 slot tutuorum arada 500 600 olunca bırakıp yemeğimi yapıyorum başka seçeneğim yok napabilirim şu lanet yumurtayı npc den 10 k koysa oyunun ekonomisi canlanır Yönetim ekibinin bu gibi şeylere müdahale etmesi gerekirken pot olayı can yakıyor malesef ..

Turin

Üye
5 10 binin ortalaması 7500 yumurta kassın günde 12 saat uğraşsın 7500 yumurta 20 25k bandında yaklasık 2 gb yapar 600tl 30x600=18000tl bunun birde yemekçi oldugunu dusun 2x yaptı 36bin tl

günümüzde fabrikalarda orada burada ezilen 12 değilde 8 saat çalışan mobbinge ugrayan sırf aç kalmamak için modern kölelik yapan asgari ücretle ve simitle geçinmeye çalışan insanların yaşadığı bir ülkede bu adamı veya adamları hayatsızlıkla mı suçluyorsun ezik küçük görüyorsun yaptıklarını?

Bu saydıgım mıktarlarda kazanmıyorsan kendine ait bir hayatın olduğunu düşünüp kendini kandırıyorsun üzgünüm bunu bir iç muhakeme yap
aynen kanka kastı bak 7500 yumurta günde, detaylı cevap verirdim de baya boş yapmışsın

kimyasal

Üye
Server değiştiğinde respawn noktası town yapılsın konu çözülür, hatta bütün toplayıcılık materyallerinde mafyalaşan tipler silinir.

HazyShade

Üye
Server değiştiğinde respawn noktası town yapılsın konu çözülür, hatta bütün toplayıcılık materyallerinde mafyalaşan tipler silinir.
Öyle birşey yapılmalı ki, yumurta ile alakası olmayan adam etkilenmemeli ve yumurta işindekiler için normal rekabet ortamı oluşmalı.
Eğer dediğin gibi yaparsan exp için slotta kanal değiştiren adam da etkilenir.

Mitraileusse

Üye
Direk npc ye koysalar kimsenin gıkı çıkmaz 19.000 gold karşılığında satıyor . Al sana gb eritme politikası her mesleğe aralara böyle serpiştirceksin hem oyun kazancak hem oyuncu .

kimyasal

Üye
Town atacak kardeşim server değiştiren lamı cimi yok, yarardan çok zarar varsa yapacak bir şey yok. Ağırlıklı olarak toplayıcılık ve boss tekeli tutanlar için server değiştirme kullanılıyor. Çoğu oyuncu da bu konuda mağdursa server değişti mi slota kadar yürüsün ama 8 makinalı toplayıcı tekeline yada boss droplarına çöken mafya tiplilerin önünü kesmiş oluruz en azından.

cmbyck

Üye
dünyanın en boş konusu 30 kişi bu iş ile uğraşıyor . kimsenin tek elinde değil. kasılan yumurtaları pazarda görüyoruz. 20 şer 30 ar tane var herkesde

SinanS

Üye
@SinanS Kim kestiyse tavuk 20 dakika sonra yine ordan çıkıyo tüm sunucuları gezip kes dönüşüm yaparsan tüm sunucuları sen alıyosun
20 dakika 130 yumurta geliyo bana nasıl random olabilir ? ne zaman çıkcanı hatta nerde çıkcanı kadar biliyorum ben
Dostum şu konuyu açtığın günden beri deniyorum.

Bugün saat sabah 7 de denedim. Moonvildte 3 lü bir tavuk slotunu Nova atarak kestim ve aynı yerde oturdum. 7:36 da kestiğim slotta 7:52 de tavuk çıktı. Yani 16 dk.

İşin tuhafı tam olarak benim kestiğim slotu bilen bir asas tam saniyesi saniyesine geldi çıkan tavukları kesti..

Bir kamplama olduğu aşikar. Fakat nasıl kamplandığı muamma. Daha öncede denedim aynı şeyi ve sana dedim 8 dk da respawn olduğu bile oldu.

@Justice Burhan abi hadi respawn süresini sabit varsayalım ya da random farketmez. Saniyesi saniyesine birinin slotu kesmesi tesadüf olabilir mi? Sabah 7 abi 7.. Oyunda az kişi var ve her campı gezdim bir tane tavuk yok . Hayır bu işin bir hilesi varsa bizde yapalım öyle ise... Sizin bunu bilmeniz ve çözmeniz daha basit. Lütfen bir oyuncu olarak rica ediyorum

priesttt

Üye
tavukları rast gele haritanın bir yerine atsa daha iyi olurdu, orda beklemek nedir aga

cmbyck

Üye
ben karuslarda arada gatelerden geçerken kesiyorum . hiç kamplayan görmedim. ayrıca adamlar 1 2 m kasıyor kaç saat uğraşıp. belki pot parasını çıkarıyor. iteml,i ve leveli yüksek insanlar bununla uğraşmıyorlar. oyuna yeni başlayanlar için belki katkısı oluyordur. herşeyi değiştirmeyi istemekten vazgeçmelisiniz.. bazı şeyler olduğu gibi iyi

SinanS

Üye
ben karuslarda arada gatelerden geçerken kesiyorum . hiç kamplayan görmedim. ayrıca adamlar 1 2 m kasıyor kaç saat uğraşıp. belki pot parasını çıkarıyor. iteml,i ve leveli yüksek insanlar bununla uğraşmıyorlar. oyuna yeni başlayanlar için belki katkısı oluyordur. herşeyi değiştirmeyi istemekten vazgeçmelisiniz.. bazı şeyler olduğu gibi iyi
Bakmadığın için görmüyorsun. Gatelerden geçerken kamplayanları nasıl farkedeceksin birader? Ayrıca baya yanılıyorsun. Bu işin sistemini çözen adam ciddi rakamlar toplar. Size küçük paralar gibi görünüyor ama değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt