Ekibe destek ve övgü, pozitif yanlar.

AMAGRADOTH

Üye
Arkadaşlar bu başlık altında oyunun şu anki durumunda olumlu gördüğünüz, övgüye layık bölümlerini ve destek mesajlarımızı bildirelim. Bence ekibin ciddi motivasyona ihtiyacı var. Her an gelen ticket bildirimleri, çeşit çeşit problemler, yoğun mesailer, bence biraz da övgüyü hak ediyor bu ekip..!

Şunu ifade etmeliyim ki, bir oyunda ciddi yatırımları olan, bu işin ticaretini yapan biriyim. Şu ana kadar bu oyunun karşısında duran, en ağır hakaretleri eden, ama piyasa gereği gizli gizli de takip eden birisiydim. E tabi, herkes ekmeğinde...Fakat ben 2 haftalık alfa 2 süreci sonrası anladım ki, bu adamların Bi derdi var. Amaçları kaz yolmak değil ! Gerçekten de kaliteli bir ürün sunmak istiyorlar. Ve belki de en özelinde bir şeylerin intikamını almak, oyun böyle yapılır, böyle yönetilir diyebilmek. Ben bu davaya destek olurum arkadaş ! Alfa 2 ye girdiğim andan itibaren gördüğüm her şey için ben ekibe çok teşekkür ederim. Yaptıkları güncellemeler, hızlı müdahaleler, genel olarak alfa sürecinde olan Bir oyun için gerçekten takdire şayan. Bakın arkadaşlar, bütçe kısıtlı, ekip dar bir kadro, olanaklar belli yani biliyorsunuz. Foruma ilk başlarda topluluk yöneticisi bakıyordu abi, ama bakın şimdi gönüllü bir çok arkadaşımız destek veriyor. Gün gün adım adım gelişiyor oyun. İnanın şu an açsalar premium çekerim, officialde aktif olsun, hani kombine satmak gibi. O derece keyif aldım alfa sürecinden. İnandım, güvendim bu ekibe. Tebrikler..!

Pockets

Üye
I agree with your sentiments 100%.

I am loving the game even in its current state, which is actually quite polished for what it is. So, well done Dev team and those working hard to make this such a great game!

At the moment the most noticeable thing to me is how often patches come out. They are actively trying to make this game better and because they throw out so many patches and are constantly updating I feel very optimistic about where the game is headed, and that gets me excited.

Also, having just logged in to the game one thing I noticed that I am extremely happy about is that my buff bar is in the exact location I left it when I logged out. Now, I don't know if this is intentional or not but I sure hope it is. As simple as it is to move the buff bar around I kept getting frustrated that I had to keep moving it. lol

However, I really hope premium becomes a thing. Although, I am sure it will be.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt