Sukuna
Üye
Elbette ki ekip şeklinde, komutla oynarak şuan ki Knight'da olduğu gibi bir oynayış tarzını sık sık göreceğiz. Fakat, eskiden (gerçekten eskiden eski Knight'dan bahsediyorum FireDrake öncesi ve biraz sonrasından) böyle şeyler yoktu. Bireysel oyun oldukça yaygın ve bu yüzden eğlenceliydi. Kişi kendi becerisiyle ortaya çıkabiliyor, rakibi bireysel olarak ondan düşük olduğu için ezilip yenilebiliyordu fakat ekip işleri ortaya çıktı çıkalı bireysel oyun oldukça azaldı, tek başına birşey yapamaz hale geldi vaziyet. Büyük bir kitlenin Knight'dan geleceğini farz ederek bunları yazıyorum.
Sonucu şuraya bağlıyorum, olurda katılırsanız diye bir önerimdir, aynı zamanda büyük bir kaygımdır zira ben ekipçe rakibi yok etmektense, bireysel oyunculuğunda öne çıkmasını istiyorum.
Sonucu şuraya bağlıyorum, olurda katılırsanız diye bir önerimdir, aynı zamanda büyük bir kaygımdır zira ben ekipçe rakibi yok etmektense, bireysel oyunculuğunda öne çıkmasını istiyorum.
- Savaş alanlarında, party şeklinde hareket edilirken bazı debufflara sahip olunmasını öneriyorum. Örneğin -%10 Attack Power -%10 Defense Power -%10 Elemental Power vs. vs.
- Solo oynayan bir kimsenin partyli birileri karşısında bir şansı olmasını öneriyorum. Ha bu demek değil ki ben oyunu oldum olası solo oynayacağım, solo kaldığımda bir şansımın olmasını isterim. Solo olan kimseye de yine +%5 Bu özelliklerden verilebilir.
Son düzenleme: