İstek eklenebilir: Uçan Binekler, Titan Boss, Yalnızca Uçan binek üzerinde aktif yetenekler, VE MAP

huseyin35

Üye
Şöyle bir şey: Titan Boss'u içerir.

Tower-Kule-Kat çıkma- 50 kat olur. Kolay'dan zor Mob'lara doğru. Günde 1 kez girebilirsin. Haftalık-Aylık maksimum skorun listeye yazılır. İlk 50 dereceye girene çeşitli ödüller verilir. Kesinlikle eklenmesi gerekenlerden.

Bineklere sahip olma konusuna gelince. Power Up Store'de Satılmayacaktır heralde, ya da yaratığık kesip drop olarak da almayacağızdır umarım. Tavsiyeye gelince Binekleri yakalamalıyız. Üzerine atlayıp biraz beceri biraz şans ile binek ya bizim olmalı ya da olmamalı. Örnek video 1 yer bineği:

örnek video 2: Uçan Binek yakalama:

Günde 2 kez girilebilen zindan örnek video:3

Zindan örnek video 5:

Geliştirici ekibe sesleniyorum dünya KNİGHT ONLİNE'dan büyüktür. Bunları örnek alın lütfen. Kendinizi geliştirdiniz, bunları ekleyecek akla ve beceriye sahipsiniz.

Not: Halen en başarılı PvP knight online'a aittir. Fakat bu tür şeyleri eklerseniz ancak global olabileceksiniz. Yoksa cidden knight'ın grafik geliştirilmiş halinden halen farkı yok oyunun maalesef.

Son düzenleme:

Shikato

Üye
Bunun olacağını hiç sanmıyorum kardeşim nerede eski mmorpgler be özledik

Shikato

Üye
Ayrıca şuan böyle bir oyun çıksa bile Türkiye de maks ömrü 5-6 ay dır ki günümüz de mmorpg klanları yok artık eski klanlarda yok çoğu dağılmış Saygı,Perseverance,Jeday*Rise of Anatolia bunlar aktif mi bilmiyorum daha da 5-6 tane böyle sağlam ekipli klanlardı vardı mmorpg Dünyasın da şimdi bunların hiç birini neredeyse göremiyorum çünkü oyun yok piyasada keşke gene böyle eski günlere dönsek de bu tip klanlar piyasaya geri dönse ama Türk insanın anladığı mmorpg kafası maalesef pvp pve hikayeler rol yapmak değil de işin ticareti kanser kitlesi oluşturmak çok zayık ki hayatı nda 1 oyun dışında oyun oynaman insanlar mmorpg nin ne demek olduğunu ve verdiği hazzı bilmiyorlar ya böyle oyunları çok özledim keşke rise online firması bu tür bir oyun yapsa da oynasak düşüncesiyle bekledim ama olmadı belki firma ilerlerse 2 ci bir oyun yaparlar umuduyla bekleyeceğim tabi ki bu oyun yokluğunda biz eski mmorpg oyuncuları olarak kafamız baya karışık durum da

Louiss

Üye
Şöyle bir şey: Titan Boss'u içerir.

Tower-Kule-Kat çıkma- 50 kat olur. Kolay'dan zor Mob'lara doğru. Günde 1 kez girebilirsin. Haftalık-Aylık maksimum skorun listeye yazılır. İlk 50 dereceye girene çeşitli ödüller verilir. Kesinlikle eklenmesi gerekenlerden.

Bineklere sahip olma konusuna gelince. Power Up Store'de Satılmayacaktır heralde, ya da yaratığık kesip drop olarak da almayacağızdır umarım. Tavsiyeye gelince Binekleri yakalamalıyız. Üzerine atlayıp biraz beceri biraz şans ile binek ya bizim olmalı ya da olmamalı. Örnek video 1 yer bineği:

örnek video 2: Uçan Binek yakalama:

Günde 2 kez girilebilen zindan örnek video:3

Zindan örnek video 5:

Geliştirici ekibe sesleniyorum dünya KNİGHT ONLİNE'dan büyüktür. Bunları örnek alın lütfen. Kendinizi geliştirdiniz, bunları ekleyecek akla ve beceriye sahipsiniz.

Not: Halen en başarılı PvP knight online'a aittir. Fakat bu tür şeyleri eklerseniz ancak global olabileceksiniz. Yoksa cidden knight'ın grafik geliştirilmiş halinden halen farkı yok oyunun maalesef.
Katılıyorum sana. inovasyon şart. Böyle şeyler için remake gelsin aylarca beklerim. Knightta bu mob buydu. Bu npc ile aynı yerde, eslantta şu mobun olduğu yer gibi düşün. Özgünlük için birşeyler şart olduğunu düşünüyorum. Knight online oynamayan ve bu terimleri bilmeyene inanılmaz yabancı bir oyun şuan. Birşeyler yapılmazsa, burda ki ismlerler ve mekanların ismi ne olursa olsun, eski oyundaki terimler ile devam edecek. Siz itemlere ne isim koyarsanız koyun. İsimleri raptor shard mirage shell chitin kalacak. skiller de spike, minor nova kalacak. Yeni nesil için birşeyler yapılması şart diye düşünüyorum. .
Mod arkadaşlar bu durumu iletirse sevinirim.

GezeGin

Üye
Paylaşım yaptığın oyunda ki skiller ve bu fikirler süpermiş. Umarım bu tür Pvp dışı pve yönünden de süper gelişmeler olur. K.O sistemini direk getirdikten sonra ne anlamı kalır ki zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt