İstek Ekran çözünürlük ayarları

Zonta

Üye
Alpha 2 de ekran çözünürlük sorunu yaşıyordum. 3840x1080 çözünürlük destekleniyor fakat giriş ekranında menü kayıyor ve oyunda görüntü zoom yapılmış şekilde tam ekrana geçiyor. bakış açısı büyümüyor direk mevcut ekran basık bir halde daha yakın şekle geçiyordu. Çözünürlük ayarlarının durumu nedir acaba ? Standart harici çözünürlükte oynamak isteyenler full ekran oynanabilecek mi betada?

bekirdemirr92

Üye
Ben de aynı sorunu yaşıyordum sorunu bildirdim ama düzeltilmemişti. İnşaallah betada düzelir.

Vision

Senior Moderatör
Selamlar, yaşadığınız sorunu geliştirici ekibe ilettim. KBT sürecinde aynı problemi yaşamaya devam ederseniz, konuyu güncelleyebilirsiniz.

Zonta

Üye
Sanırım bu sorun hala devam etmekte. Giriş ekranında çözünürlük ayarları sıkıntı duruyor. Oyun içinde de sanırım aynı sorun olacak. 3840x1080 çözünürlük çok yaygın bir çözünürlük değil farkındayım fakat oyunun dünya çapında bir oyun olma yolunda bütün çözünürlük ayarlarını destelemesi gerektiğini düşünüyorum. Kardeşimin monitör 3440x1440 onda da mesela giriş yapmaya çalıştığınızda bir hata yazısı geliyor. O yazı kadrajın üstünde kalıyor sadece alt çizgisi görünüyor. Geliştirici ekip pek önemsemiyor sanırım. Bu sorun bence en kısa zamanda çözümlenmesi gereken bir sorun.

Ekli dosyalar

• Adsız111.jpg
    Adsız111.jpg
    191.3 KB · Görüntüleme: 70

Zonta

Üye
Konuyu hortlatmak gibi olmasın fakat bu sorun benim için ciddi bir sorun. Acaba son durum nedir? Ekran çözünürlük ayarları sorunu düzeltildi mi?

wHDexteR

Üye
Sanırım bu sorun hala devam etmekte. Giriş ekranında çözünürlük ayarları sıkıntı duruyor. Oyun içinde de sanırım aynı sorun olacak. 3840x1080 çözünürlük çok yaygın bir çözünürlük değil farkındayım fakat oyunun dünya çapında bir oyun olma yolunda bütün çözünürlük ayarlarını destelemesi gerektiğini düşünüyorum. Kardeşimin monitör 3440x1440 onda da mesela giriş yapmaya çalıştığınızda bir hata yazısı geliyor. O yazı kadrajın üstünde kalıyor sadece alt çizgisi görünüyor. Geliştirici ekip pek önemsemiyor sanırım. Bu sorun bence en kısa zamanda çözümlenmesi gereken bir sorun.
Sen eski sürüm ile giriyorsun oyun çıktımı yeni setup gelecek

Zonta

Üye
Beta sürüm kapanmadan önce bu sorun vardı. Konuyu açtığım tarihe takılma. Yeniden konu açmak istemedim ve sorunun ne kadar eski zamanlı olduğunu göstermek istedim. Son durum için bilgi edinme amaçlı sordum soruyu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt