Ekran donuyor görev yöneticisinden kapatabiliyorum

jjbu47

Üye
1. Husus: i5 6400 işlemci 4 çekirdek ram 8gb amd rx570 4 gb ekran kartı ile oyunu oynuyorum kalabalık yerlerde ekran donuyor ve hiçbir hata vermiyor görev yöneticisinde yanıt vermiyor hatası bile almıyorum yani, oyunu yöneticiden kapatırsam çıkabiliyorum, bunu ortalama 20 dk da bir yapıyor. Performansdan bakıyorum ekranım %54 60 derecede işlemci %84 lerde çalışıyor yani çokda ısınma olacağını sanmıyorum bu arada Power supply 750W +80 bronz kullanıyorum.

2. Husus: aynı işlemci ramlar ve power ile bu sefer ekran kartımı daha dandik olan amd radeon R7 250 serisi ile oynuyorum, oyundan hiçbir zaman atmıyor ve performansa baktığımda işlemci yine aynı %84 lerde ekran lartı ise minumum %94 de çalıştığı halde oyundan atmıyor donmuyor en kalabalık yerlerde bile fps 5 de oynarken bile atmıyor.
AMD RX 570 in suçu ne birisi bunu bana açıklar mı ?

riseee

Üye
rx 580 ekran kartım var, aynı sorun bende de var. Aniden donuyor oyun ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum.

jjbu47

Üye
EKRAN KARTI İLE ALAKASI YOK HERKEZDE VAR BU SORUN .
yazdığımı tam okumadınız sanırım, AMD RX 570 ile oyun donuyor oyundan aldığım fps hıgh modunda 80 lerde. Diğer dandik olan AMD Radeon R7 250 serisi herşey low yapıyorum aldığım fps 45 ama oyundan atmıyor donma yapmıyor görev yönetisinden kapatma işlemini hiç yaptırtmıyor

Adv3NN

Üye
aynı problem bendede mevcut crash hatası degilde böyle ekran donuyo eger hızlı olmazsam görev yöneticisinden kapatmak icin expe yatiyorum.

Zbam

Üye
1. Husus: i5 6400 işlemci 4 çekirdek ram 8gb amd rx570 4 gb ekran kartı ile oyunu oynuyorum kalabalık yerlerde ekran donuyor ve hiçbir hata vermiyor görev yöneticisinde yanıt vermiyor hatası bile almıyorum yani, oyunu yöneticiden kapatırsam çıkabiliyorum, bunu ortalama 20 dk da bir yapıyor. Performansdan bakıyorum ekranım %54 60 derecede işlemci %84 lerde çalışıyor yani çokda ısınma olacağını sanmıyorum bu arada Power supply 750W +80 bronz kullanıyorum.

2. Husus: aynı işlemci ramlar ve power ile bu sefer ekran kartımı daha dandik olan amd radeon R7 250 serisi ile oynuyorum, oyundan hiçbir zaman atmıyor ve performansa baktığımda işlemci yine aynı %84 lerde ekran lartı ise minumum %94 de çalıştığı halde oyundan atmıyor donmuyor en kalabalık yerlerde bile fps 5 de oynarken bile atmıyor.
AMD RX 570 in suçu ne birisi bunu bana açıklar mı ?
rx 580 ekran kartım var, aynı sorun bende de var. Aniden donuyor oyun ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum.
RX 580 ekran kartım var ve aynı sorundan muzdaripim

AcHiLL3S

Üye
Anakartın chipset güncelleyin bios güncelleyin sorun çözülür

takosta

Üye
aynı sorunu yasıyorum ve bu guncelleme sonrası ortaya cıktı. bıosta chıpsette hersey guncel
forumdakı tum talımatlarıda uyguladım.
lanet gibi uzerıme yapıstı ve 1 dungeonda 3 kere boss ta yaptı bunu.
10 gunluk gorevı 33 gunde bıtırıcem boyle gıderse cozumunu bulun sunun artık kanser ettı.
crash kodu felan yok. bıldıgınız donup kalıyor pc. gorev yonetıcısınden sonlandırmadanda hıcbır halt yapamıyorsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt