1. Husus: i5 6400 işlemci 4 çekirdek ram 8gb amd rx570 4 gb ekran kartı ile oyunu oynuyorum kalabalık yerlerde ekran donuyor ve hiçbir hata vermiyor görev yöneticisinde yanıt vermiyor hatası bile almıyorum yani, oyunu yöneticiden kapatırsam çıkabiliyorum, bunu ortalama 20 dk da bir yapıyor. Performansdan bakıyorum ekranım %54 60 derecede işlemci %84 lerde çalışıyor yani çokda ısınma olacağını sanmıyorum bu arada Power supply 750W +80 bronz kullanıyorum.
2. Husus: aynı işlemci ramlar ve power ile bu sefer ekran kartımı daha dandik olan amd radeon R7 250 serisi ile oynuyorum, oyundan hiçbir zaman atmıyor ve performansa baktığımda işlemci yine aynı %84 lerde ekran lartı ise minumum %94 de çalıştığı halde oyundan atmıyor donmuyor en kalabalık yerlerde bile fps 5 de oynarken bile atmıyor.
AMD RX 570 in suçu ne birisi bunu bana açıklar mı ?
2. Husus: aynı işlemci ramlar ve power ile bu sefer ekran kartımı daha dandik olan amd radeon R7 250 serisi ile oynuyorum, oyundan hiçbir zaman atmıyor ve performansa baktığımda işlemci yine aynı %84 lerde ekran lartı ise minumum %94 de çalıştığı halde oyundan atmıyor donmuyor en kalabalık yerlerde bile fps 5 de oynarken bile atmıyor.
AMD RX 570 in suçu ne birisi bunu bana açıklar mı ?