Ekran görüntüsü alma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Querrero

Üye
Oyunda bazen küfür eden oyuncuları raporluyordum ekran görüntüsü alarak. Sonra farkettim ki benim attığım SS ler hiçbir zaman ulaşmıyormuş çünkü 2MB max boyut ve kırpılmamış üzerinde oynanmamış SS ler kabul edildiği yazıyordu. Şimdi ben Lightning Shot uygulaması ile ss alıp kaydettiğimde 4MB oluyor dosya boyutu. Paintte açıp farklı kaydet yaparak JPG ye dönüştürüyorum bu sefer üzerinde oynanmış gibi kalitesi düşüyor görüntünün, bu şekilde kabul edilir mi bilmiyorum. Sonra oyun içi SS alma tuşunu öğrendim. Numpad "*" tuşu ile SS aldığımda alınan resim aşağıdaki gibi çıkıyor ekrandaki mesajlaşmalar, chat bar, skill bar, insanların nickleri kısacası hiçbir şeyi göstermiyor. Ve bu şekilde bile dosya boyutu 4MB.
Çözüm olarak Max boyutun 5MB a çıkması gerektiğini düşünüyorum.

Ries

Yönetici
Game Master
İndirme gereksinimi duyulmadan görüntüleme sağlayabileceğimiz bir resim yükleme sitesine yükleme yapıp oradan edindiğiniz linki bizlerle paylaşırsanız inceleme sağlayabiliyoruz.

Alkoer

Üye
İndirme gereksinimi duyulmadan görüntüleme sağlayabileceğimiz bir resim yükleme sitesine yükleme yapıp oradan edindiğiniz linki bizlerle paylaşırsanız inceleme sağlayabiliyoruz.
ben ilk oyunun çıkış zamanında SS alma tuşunu hemen atadım istediğim tuşa çünkü koleksiyon yapmayı seven adamım. ama malesef SS lerin kaydedildiği klasör benim bilgisayarımda yok.

Querrero

Üye
ben ilk oyunun çıkış zamanında SS alma tuşunu hemen atadım istediğim tuşa çünkü koleksiyon yapmayı seven adamım. ama malesef SS lerin kaydedildiği klasör benim bilgisayarımda yok.
C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\RiseOnline\Saved\Screenshots\WindowsClient
burdaki AppData dosyası gizli şekilde. Gizli dosyaları göster yapman lazım ayarlardan.

Alkoer

Üye
C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\RiseOnline\Saved\Screenshots\WindowsClient
burdaki AppData dosyası gizli şekilde. Gizli dosyaları göster yapman lazım ayarlardan.
çok teşekkürler. o kadar attığım ticket a rağmen sorunum çözülmemişti.

not: şimdi fark ettim SS lerde hiçbir şekilde oyun içinde ki chat penceresi, skill bar gibi UI özellikleri gözükmüyor. bende mi bir yanlış ayar var yoksa standart bu şekilmi oluyor SS ler. SS lerin bazılarını report amaçlı almıştım ama malesef boş bir resim kanıt olmaz.

TryToStayAlive

Üye

not: şimdi fark ettim SS lerde hiçbir şekilde oyun içinde ki chat penceresi, skill bar gibi UI özellikleri gözükmüyor. bende mi bir yanlış ayar var yoksa standart bu şekilmi oluyor SS ler. SS lerin bazılarını report amaçlı almıştım ama malesef boş bir resim kanıt olmaz.
Aynı sorun ile alakalı ben de konu açmıştım ama hiç kimse bir cevap yazmadı.

Querrero

Üye

Aynı sorun ile alakalı ben de konu açmıştım ama hiç kimse bir cevap yazmadı.
konuyu açma sebebim buydu aslında en üstteki mesajımda da belirttim bunu oyun içi SS şuan bi işe yaramıyor gibi.

Alkoer

Üye
Bende SS in kaydedildiği yer yoktu. Şimdi bu konu sayesinde buldum. Neden kaydedilen klasör gizli olur anlam veremedim. Belki 15 sene olmuştur bilgisayarımda gizli klasör özelliği kullanmayalı.

Attığım ticket lar boş cevap şeklinde geri dönmüştü.

bozobozo

Üye
oyun ici ekran goruntusu aldıgımızda, konusma barı ve ya pmler gozukmuyor nedeni nedir

Meapr

Moderator
oyun ici ekran goruntusu aldıgımızda, konusma barı ve ya pmler gozukmuyor nedeni nedir
Merhaba @bozobozo,
Ekran görüntüsü almak için klavyenizdeki "PRT SCREEN" tuşuna basabilirsiniz. Aldığınız görüntüyü Hızlıresim'e doğrudan yapıştırarak ya da Paint aracılığıyla kaydedebilirsiniz.

Lütfen bir sonraki seferde yeni bir konu açtığınızdan emin olun. Bu konu eski olduğu için kilitlenmiştir.

Keyifli oyunlar dileriz! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt