Ekran kararma hatası !!

Onyx

Üye
Merhaba; 3 gündür Lunaskar 1'e geçtiğimde ekranım kararıyor baştan bir kaç kere göz kırpması şeklinde kapanıp açılıp sonra siyah ekranda kalıyor monitörümün ışığı turuncuya dönmüyor ve alt tab ile başka bir uygulamaya geçince görüntü yeniden geliyor lunaskar 2 ve diğerlerinde bu sorun yaşanmıyor yardımcı olabilirmisiniz

Dilefruz

Üye
Merhaba; 3 gündür Lunaskar 1'e geçtiğimde ekranım kararıyor baştan bir kaç kere göz kırpması şeklinde kapanıp açılıp sonra siyah ekranda kalıyor monitörümün ışığı turuncuya dönmüyor ve alt tab ile başka bir uygulamaya geçince görüntü yeniden geliyor lunaskar 2 ve diğerlerinde bu sorun yaşanmıyor yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba,
Oyunu silip tekrar kurmayı denediniz mi?

cmmlkc

Üye
Windowsun güç seçeneklerinden ekran kapanma ve uyku modu özelliklerini kapatabilirsin.

Klausnicky

Üye
Konuyu baltalıyorum ama son 2 gündür ekran göz kırpması yaşıyorum sadece oyunda farkediyorum. Laptopum daha sıfır alalı 1 hafta olmadı. Web surf yaparken bir sıkıntı yaşamadım. Nedendir bileniniz var mı?

Rhae

Üye
Aynı sorunu yaşıyorum oyuna tıklayınca siyah ekrana düşüyor 2.monitore tıklayınca geliyor ama oyuna geri donunce tekrar siyaha düşüyor monitor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt