Ekranın birden donarak hata vermesi

Ldante0

Üye
Merhaba ,
Oyunu sabah kalktığımda açarıp karakteri pazara bırakıp gidiyorum. Teamweiur ile uzaktan bakıyorum ne satılmış ne kalmış vs. diye fakat oyun ekranı birden donuyor ve oyun yanıt vermiyor. Otomatik dc oluyorum. Bir kaç defa denedim aynı sorunla karşılaştım.

HeLpeR

Üye
Güç planında ekranın kapanması ve uyku modu ayarları "hiç bir zaman" olarak işaretli değil ise uzaktan erişim sağladığında donma yaşayabilirsin. Müsait olduğunda kontrol et.

Tabi bu sistemden sisteme değişkenlik gösterebilir.

HeLpeR

Üye
İşletim sisteminin kurulu olduğu sürücü ne kadar dolu dostum?

Toxic

Üye
Sorun pc nin kendi kendine kapanması mı ( uyku modu vs gibi ) ? Yoksa sadece oyunun kapanması mı ?

Ldante0

Üye
Sorun pc nin kendi kendine kapanması mı ( uyku modu vs gibi ) ? Yoksa sadece oyunun kapanması mı ?
Ustam sorun tam olarak şöyle: Sabah işe gitmeden evden karakteri pazara bırakıyorum. Uzaktan bağlantı ile bağlanıp item satılmış mı diye kontrol için bağlantı yapıyorum o an aşırı kasıyor ve birden donuyor oyun görev yöneticisi ile bakıyorum rise online yanıt vermiyor diyo. kilitleniyor oyun otomatik kopuyor oyundan

Toxic

Üye
Ustam sorun tam olarak şöyle: Sabah işe gitmeden evden karakteri pazara bırakıyorum. Uzaktan bağlantı ile bağlanıp item satılmış mı diye kontrol için bağlantı yapıyorum o an aşırı kasıyor ve birden donuyor oyun görev yöneticisi ile bakıyorum rise online yanıt vermiyor diyo. kilitleniyor oyun otomatik kopuyor oyundan
Tw ile bağlandığınızda aşırı yük biniyor olmalı ko oynarken benimde başıma geliyordu. Çözümü bilmiyorum yardımcı olamayacağım ama sana tavsiyem pc yi işlem gücü yönünden rahatlatmayı dene

Ldante0

Üye
Tw ile bağlandığınızda aşırı yük biniyor olmalı ko oynarken benimde başıma geliyordu. Çözümü bilmiyorum yardımcı olamayacağım ama sana tavsiyem pc yi işlem gücü yönünden rahatlatmayı dene
Peki işlem gücü olarak ne gibi rahatlatma yöntemleri uygulamalıyım ?

Toxic

Üye
Sanal ram oluşturmayı dene , hizmetleri çalıştırıp windows update i devre dışı bırak ama her hafta tekrar açıp güncellemeleri yapmayı unutma , yine tekrar hizmetlerden gereksiz uygulamaların güncellemelerini vs durdur , vs vs dostum sanırım anlamışsındır :D

Ldante0

Üye
Sanal ram oluşturmayı dene , hizmetleri çalıştırıp windows update i devre dışı bırak ama her hafta tekrar açıp güncellemeleri yapmayı unutma , yine tekrar hizmetlerden gereksiz uygulamaların güncellemelerini vs durdur , vs vs dostum sanırım anlamışsındır :D
Hocam ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım :) Onca oyun oynadım Sistem güzel kötü değil.
ryzen 5 2600
1060 gt 3 gb
240 ssd+500 gb hdd
16 GB ram
Ben bu cihaz ile bir sürü sağlam oyun oynadım

İlk defa böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım . Bir oyun için sürekli bu bahsettiğin şeyleri yapacaksam oynamamak daha mantıklı görünüyor

HeLpeR

Üye
Hocam ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım :) Onca oyun oynadım Sistem güzel kötü değil.
ryzen 5 2600
1060 gt 3 gb
240 ssd+500 gb hdd
16 GB ram
Ben bu cihaz ile bir sürü sağlam oyun oynadım

İlk defa böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım . Bir oyun için sürekli bu bahsettiğin şeyleri yapacaksam oynamamak daha mantıklı görünüyor
11. nesil i5
msi nvidia gtx 1650 süper
ssd 500
32gb ram

Bu cihaz ile işletim sistemi de donup kaldı.

Çünkü 1 ay önce %10 luk boş yer kalmış fark etmedim.

Bu arada ben olasılıktan bahsediyorum. Sdd de zaten yer açman gerekiyor. Yer aç düzelmezse çözüm aramaya devam ederiz.

Ldante0

Üye
11. nesil i5
msi nvidia gtx 1650 süper
ssd 500
32gb ram

Bu cihaz ile işletim sistemi de donup kaldı.

Çünkü 1 ay önce %10 luk boş yer kalmış fark etmedim.

Bu arada ben olasılıktan bahsediyorum. Sdd de zaten yer açman gerekiyor. Yer aç düzelmezse çözüm aramaya devam ederiz.
tamam dostum eve gittiğim zaman akşam ilk işim bu olacak. İlgin alakan için çok teşekkür ediyorum

HeLpeR

Üye
tamam dostum eve gittiğim zaman akşam ilk işim bu olacak. İlgin alakan için çok teşekkür ediyorum
Rica ederim.
MythAsSasSin adı altında yıllarca insanlara yardım ettim. Bazıları biraz üzdü diye karakterimizi değiştirecek halimiz yok.

Buralardayım.

Ldante0

Üye
Rica ederim.
MythAsSasSin adı altında yıllarca insanlara yardım ettim. Bazıları biraz üzdü diye karakterimizi değiştirecek halimiz yok.

Buralardayım.

Oyunu silince
SSD: 240 GB - 160 gb boşluk yer var
Harddisk: 500 GB-330 Gb yer var

Oyunu nereye kurayım ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt