El atılması gereken 3-5 konu

ELYSIAN

Üye
1- Oyun erken erişimde olmasına rağmen biz bazı eşyalara erken erişemedik.
Yeni gelecek zindanlardan beklentimiz pendant ve belt droplarının eklenmiş olmasıdır.
2- Haddar ve Hagard haritalarına 6-8 saat aralığında respawn olan random bossların kaldırılması gerekiyor.
Neden böyle bir haritaya BOSS eklenmiş ? Buraları aynı ekipler aylardır farmlıyor tek sorunları insani ihtiyaçları olan uyku.
Bu duruma bir çözüm üretilmelidir. Kaldırın, Kaldırılması gerekiyor.
3- Deathvalley haritasında ki BOSS'lar Haddar ve Hagard haritalarına göre daha sık BOSS atmaktadır. 30 dakika ile 5 saat aralığında mutlaka BOSS görebilirsiniz.
Ve bu BOSS'lar onlarca savaşçının arasından size RANDOM şans ile kutu verebilmektedir. Ve Bu kutudan da RANDOM şansa dayalı DROP elde etmeniz mümkün.
Neden bir BOSS yaratığından %100 drop alamıyoruz ? Onca parametre içerisinden kutu kazanma hakkı kazanıyorsunuz ve o kutu boş çıkıyor.
Oysa erken erişimde olan oyunumuz da yüzlerce eşsiz kalite eşya var. Ben demiyorum ki her BOSS'dan %100 en değerli eşyalar atsın. Ben diyorum ki neden boş atıyor.
Teselli ödülleri koyulsun boş çıkma devrine bir son verin dondurma çubuğu değil ki Kapağın altında TEKRAR DENEYİNİZ. Yazmamalı Oyun erken erişimde bunu resmi sürümde yapabilirsiniz ama şu an için çok mantıksız.
4- Farm dropları çok mantıksız. Aylardır farm atıyorum.
Örneğin, DeathValley Haritasıda;
Archdemon, Undead King, Death Lord yaratıkları, oyunumuzun en zor yaratıklarındandır. Ekip ile kesilmektedir.
içerisinden oyuncular tarafından en değersiz kabul edilen eşyalar elde etme oranınız yüksek.
  • Last letter
  • Eternal axe
  • Brutal Impaler
  • Annihilator
ve buna benzerleri
Oyuncular tarafından en değerli kılınan eşyalar
-Hatred Blade
-Earthsheaker
-Vixen
Gibi gibi Eşyalarda içerisinde mevcut.
Buradaki dengesizlik şurada o yaratıklar gerçekten zor kesiliyor içerisinde ilk listelediğim eşyalar olmamalıdır.
Drop oranları ile oynayın demiyorum. Sadece onları kaldırın atmasın. Psikolojimizi bozmasın yeterli.
Necromancer, Diviner, Satyr, Raven Harpy gibi bir çok yaratık var deathvalleyde bunların içerisine ekleyebilirsiniz.
En azından solo oyuncu onları elde ederek bir kazanç sağlayabilir.
Güçlü bir yaratık kesiyorsan güzel bir drop atmasını beklersin veya elin boş kalmasını beklersin.
Bizi çer çöp iteme boğmayın artık.

5- Nadir taşlar neden sadece farm yaratıkları ve kutulardan elde edilmektedir ki ?
Bence tüm BOSSlardan random olarak %100 bir tane nadir taş elde edilmelidir. Oyuna bir şekilde taş girişi sağlanmalıdır.

Gensuke

Üye
şuna kesinlikle katılıyorum sadece belli başı taratıklar değerli eşyalar atıyor ve tüm asaslar o slotlarda dolaşıyor yayın abi dropları haritadaki tüm yaratıklara isteyen istediği slotta farm yapsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt