Elephant ??

enesss

Üye
Selam arkadaşlar ;

Yahu ilk günden beri oyundayım , şu elephantı görmedim . Nerde çıkıyor bu arkadaş :D

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Şu an için elimde fotoğrafı yok maalesef Rick, ancak akşam Death Valley 2 açıldığı zaman anlık olarak gidip görüntüleyebilirsin hatta kesebilirsin :)

HazyShade

Üye
Wolf'u bir defalığına Haddar Gate ile Vurton Köprü arasında görmüşlüğüm var. Ama bir daha hiç göremedim.

Rosalindaa

Üye
Sayısı arttırılmalı ve cooldownu düşürülmeli bende hiç görmedim o yüzden fahiş fiyata satılıyor

levbom

Üye
dv 2 açılır açılmaz girerseniz görebilirsiniz.

Schurft

Üye
Sayısı arttırılmalı ve cooldownu düşürülmeli bende hiç görmedim o yüzden fahiş fiyata satılıyor
neye göre sayısı arttırılmalı? ulaşamıyorsan çabalamıyorsun demek. zamanı geldiğinde, peşinde olanlar spotların başında nöbete başlıyor ksleşiyor

Crafter DendroctonuS

Üye
1 kere gördüm kestim bir daha da görmedim dv 2 de açılınca falanda çıkmıyor milletin sallamasına bakma :D

Rosalindaa

Üye
neye göre sayısı arttırılmalı? ulaşamıyorsan çabalamıyorsun demek. zamanı geldiğinde, peşinde olanlar spotların başında nöbete başlıyor ksleşiyor
Neye göremi? Oyun açıldığından beri hiç göremediğimizden olabilir mi acaba? Bide çabalamıyorsun demişsin benim uğraştığım meslek zaten dericilik üzerine keza leoparla wolfda öyle ama Allahtan onları bi kaç kere görebildim neye benzediklerini biliyorum

Schurft

Üye
Neye göremi? Oyun açıldığından beri hiç göremediğimizden olabilir mi acaba? Bide çabalamıyorsun demişsin benim uğraştığım meslek zaten dericilik üzerine keza leoparla wolfda öyle ama Allahtan onları bi kaç kere görebildim neye benzediklerini biliyorum
peki ben neden haftada en az 5 fil avlıyorum. yeterli inceleme ve planlamayı yapmamışsın. biraz konuyla ilgili rehberleri okusan sistemi anlasan, yapman gereken sadece doğru zamanda doğru yerde olmak olucak. wolf ve leopar, filin yanında çok basit bulunabilir sayıları 3 kat fazla(tüm camplar)

Rosalindaa

Üye
peki ben neden haftada en az 5 fil avlıyorum. yeterli inceleme ve planlamayı yapmamışsın. biraz konuyla ilgili rehberleri okusan sistemi anlasan, yapman gereken sadece doğru zamanda doğru yerde olmak olucak. wolf ve leopar, filin yanında çok basit bulunabilir sayıları 3 kat fazla(tüm camplar)
Haftada 5 fil yeterli yani?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
fil.png

GrejuwalTRl

Üye
bu elephant'ın derisi kale savaşlarında ki davulların yapılması için kullanılacakmıs bunların satış fiyatı nedir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt