Selam arkadaşlar ;
Yahu ilk günden beri oyundayım , şu elephantı görmedim . Nerde çıkıyor bu arkadaş![]()
Death Valley - Hagard - Haddar haritalarında çıkmaktadır.
neye göre sayısı arttırılmalı? ulaşamıyorsan çabalamıyorsun demek. zamanı geldiğinde, peşinde olanlar spotların başında nöbete başlıyor ksleşiyorSayısı arttırılmalı ve cooldownu düşürülmeli bende hiç görmedim o yüzden fahiş fiyata satılıyor
Neye göremi? Oyun açıldığından beri hiç göremediğimizden olabilir mi acaba? Bide çabalamıyorsun demişsin benim uğraştığım meslek zaten dericilik üzerine keza leoparla wolfda öyle ama Allahtan onları bi kaç kere görebildim neye benzediklerini biliyorumneye göre sayısı arttırılmalı? ulaşamıyorsan çabalamıyorsun demek. zamanı geldiğinde, peşinde olanlar spotların başında nöbete başlıyor ksleşiyor
peki ben neden haftada en az 5 fil avlıyorum. yeterli inceleme ve planlamayı yapmamışsın. biraz konuyla ilgili rehberleri okusan sistemi anlasan, yapman gereken sadece doğru zamanda doğru yerde olmak olucak. wolf ve leopar, filin yanında çok basit bulunabilir sayıları 3 kat fazla(tüm camplar)Neye göremi? Oyun açıldığından beri hiç göremediğimizden olabilir mi acaba? Bide çabalamıyorsun demişsin benim uğraştığım meslek zaten dericilik üzerine keza leoparla wolfda öyle ama Allahtan onları bi kaç kere görebildim neye benzediklerini biliyorum
Haftada 5 fil yeterli yani?peki ben neden haftada en az 5 fil avlıyorum. yeterli inceleme ve planlamayı yapmamışsın. biraz konuyla ilgili rehberleri okusan sistemi anlasan, yapman gereken sadece doğru zamanda doğru yerde olmak olucak. wolf ve leopar, filin yanında çok basit bulunabilir sayıları 3 kat fazla(tüm camplar)
orada '' en az '' ibaresi kullandım. daha fazlasını istiyorsan, daha çok çalışmalısın. sana açıklamak istemem, halen Skinning Rehberini okumamışsın.Haftada 5 fil yeterli yani?
Görsel çok iyi yalnız teşekkürler![]()