Ben oyun firmasına karalayıcı yazılar yazmıyorum, tam tersi eleştiri yapıyorum veya mevcut durumu genel tartışma ortamına sunuyorum, fakat 10 kez yazı yazdıysak 6 kere sildiniz. Tekrar değinicem görsün insanlar 30 dakika uğraşıp genel sorunları yazdık tekrar o kadar uzun inceleyip yazamam ama yeni nesil ne tip oyun seviyor ufacık firmalar 10 senede nasıl dev oldular ne işler çıkardılar ,firma olarak siz ne iş çıkarmışsınız,ne yolda ilerliyorsunuz, optimizasyon sorunu düzelebilir mi yorumlar yapılmasını bekledik insanlardan veya yetkililerden, yapılan güncellemelerin nasıl asıl sorunlara uzak taraftan gittiğini ,p2w durumunun olduğunu oyun içi dinamiklerde görevlerde explerde pot alımlarındaki sorunları, asıl büyük kesimin muzdarip olduklarını yoruma açtık . Bazı hataları ilk günlerde fırsata çeviren insanların cezalandırılmadığını belirttik, macroya kodla vs çözüm olmadığını her engeli aştıklarını , en azından belli bir süre bire bir ceza ile uğraşmanızfikrimce daha iyi olacak dedik yorum belirttik .İnsanlar yazsın da burdan görelim diye, Ama maalesef yanlış anlaşılıyoruz veya her neyse artık...